Responsive Menu
Add more content here...


Virgil Bob a urcat pe scenă cu Proconsul la lansarea candidatului Dreptei Unite la Primăria Dej

Senatorul din Şimleu Silvaniei a oferit un moment special la lansarea oficială a candidatului Dreptei Unite la Primăria Dej - Alina Meşter, actualmente consilier local din partea USR. Sălăjeanul a urcat pe scenă cu renumita trupă Proconsul, oferind un moment deosebit pentru cei prezenţi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 43 views
A+A-
Reset

Zilele trecute, la Dej, a avut loc un eveniment special în care a fost lansată candidatura oficială a Alinei Meşter pentru Primăria Dej, din partea Dreptei Unite. Meşter este în prezent consilier local la Primărie din partea USR şi este şi o apropiată a senatorului sălăjean Virgil Marius Bob. De altfel, şimleuanul chiar i-a pregătit o surpriză colegei sale în ziua lansării candidaturii oficiale.

Un veritabil muzician, Bob a urcat pe scenă alături de legendara trupă Proconsul şi a oferit un moment deosebit pentru Alina Meşter, dar şi pentru publicul prezent la eveniment.

Alături de Virgil Marius Bob, la acest eveniment a fost şi Delia Călăcean, considerată, pe surse, cel mai bun consilier din Primăria Şimleu Silvaniei din ultimii 20 de ani.

Senatorul de Şimleu Silvaniei a mai precizat că a ţinut să fie prezent la acest eveniment din mai multe motive, fiind şi un apropiat al candidatei USR la Primăria Dej.

“Am fost să ne încărcăm pozitiv alături de colegi, sperând ca oamenii să înţeleagă că de cele mai multe ori o femeie este o soluţie mult mai bună decât s-ar putea crede”, este de părere senatorul.

“Alina Meşter are şanse reale la câştigarea alegerilor. Sunt onorat de invitaţia făcută de colega mea pe care o consider un candidat cu reale şanse de a schimba oraşul ei natal. Lucru pe care deja îl face prin munca ei de consilier local al Dejului. Îi doresc multă putere de muncă, iar aprecierea concetăţenilor ei să se fructifice în mandatul de primar. Sper că i-a plăcut surpriza pe care am pregătit-o pentru ea şi susţinătorii săi. Succes tuturor candidaţilor USR!”, spune Virgil Marius Bob.

You may also like

Leave a Comment