Responsive Menu
Add more content here...


Viorica Ţăgean s-a despărţit de HC Zalău după doi ani. Mesaj emoţionant al portarului adresat publicului şi suporterilor de la Zalău

“Doresc să mulţumesc publicului şi suporterilor din Zalău, care au fost mereu alături de mine şi de echipă. Personal, am simţit căldura şi susţinerea lor tot timpul”, a spus experimentatul goal-keeper

by Călin ONICAŞ
0 comment 997 views
A+A-
Reset

Viorica Ţăgean era transferată în vara anului 2022 de la Universitatea Cluj, formaţie ce activa atunci în liga secundă. Valorosul portar avea însă o mare experienţă între buturi – timp de mai bine de un deceniu, ea a evoluat cu clujencele pe prima scenă a handbalului românesc.

Cu “U” Cluj, portăriţa originară din Sebeş (Alba) a câştigat două medalii de argint şi una de bronz în Liga Florilor, a fost finalistă în Supercupa României şi ani la rând a evoluat în cupele europene, chiar şi în EHF Champions League!

Experienţa ei a ajutat echipa Zalăului, acolo unde a fost portarul de bază timp de două sezoane. În această vară, Viorica Ţăgean s-a aflat la final de contract şi handbalista nu a dorit să îşi mai prelungească înţelegerea cu gruparea sălăjeană.

Portarul în vârstă de 35 de ani se află acum la Cluj-Napoca, acolo unde s-a stabilit de ani buni. Chiar dacă “şepcile roşii” activează acum în liga secundă, “U” Cluj rămâne prima opţiune a portarului şi există şanse mari ca ea să îmbrace din nou tricoul alb-negru al “studentelor”.

După despărţirea de HC Zalău, Viorica Ţăgean a ţinut să mulţumească căldurosului public de la Zalău şi suporterilor, care au fost alături de fete tot timpul, precizând că a simţit căldura şi susţinerea lor tot timpul.

În carieră, portăriţa a evoluat la LPS Sebeş, CSM Deva, Măgura Cisnădie, Mureşul Tîrgu Mureş şi CSM Bistriţa.

“Eu am avut un contract pe două sezoane, pe care l-am dus la bun sfârşit şi nu am mai dorit să îl prelungesc. Pentru mine, Zalăul a fost o experienţă şi atât, nu vreau să intru în detalii. Doresc însă să mulţumesc publicului şi suporterilor din Zalău, care au fost mereu alături de mine şi de echipă. Personal, am simţit căldura şi susţinerea lor tot timpul.

Momentan, doresc să fac o pauză, să mă liniştesc şi să mă bucur de timpul petrecut alături de familia mea. Mai apoi, voi analiza ofertele pe care le am şi voi lua decizia care cred eu că este cea mai potrivită pentru mine.

Cu cei de la Universitatea Cluj totul e pus la punct şi ei sunt prioritatea nr. 1 pentru mine. “U” este echipa mea de suflet şi, de fiecare dată când au apelat la mine, m-am întors la Cluj-Napoca”, a spus Viorica Ţăgean pentru Ziarul Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 iunie.

You may also like

Leave a Comment