Responsive Menu
Add more content here...


Viorel Chinde, golgheterul liderului din Seria 5. Vezi marcatorii echipei FC Recea din tur

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Mijlocaşul echipei pregătite de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic a avut un randament bun în prima parte a sezonului din Liga a III-a, fiind cel mai bun marcator al maramureşenilor cu 8 reuşite. Chinde este urmat în acest clasament de Norbert Janos, Alexandru Mărieş şi sălăjeanul Adrian Micaş


Este pauză în campionatul Ligii a III-a, iar la capătul primei părţi, ACS Fotbal Comuna Recea este lider. Cu un bilanţ de 10 victorii, 4 remize şi un eşec, echipa maramureşeană a acumulat 34 de puncte, cu patru mai mult decât următoarea clasată, Minaur Baia Mare şi cu opt mai mult decât echipa aflată pe locul 3, Luceafărul Oradea.

Maramureşenii au început fulminant sezonul, şi chiar dacă la mijlocul turului au cedat primul loc pentru câteva etape celor de la Luceafărul Oradea, elevii lui Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic au revenit în fotoliul de lider şi nu mai au de gând să-l cedeze până la finalul campionatului.

În prima parte din acest sezon, recenii s-au remarcat prin spiritul de echipă şi fiecare jucător şi-a făcut datoria, dar în mod special a ieşit în evidenţă Viorel Chinde.

Mijlocaşul stânga a creat panică în defensiva adversarilor şi în prima parte de campionat a marcat 8 goluri, fiind cel mai bun marcator al maramureşenilor.

“Suntem mulţumiţi după prima parte de campionat, iar obiectivul este îndeplinit pe jumătate. Mai avem returul pe care sperăm să-l terminăm tot pe primul loc. Prima parte de campionat nu a fost uşoară şi am avut mici ezitări, dar până la urmă este bine că ne-am revenit şi suntem acolo unde ne este locul. Nu este important cine marchează, cel mai important este să câştigăm meci de meci şi să ne îndeplinim obictivul. Sunt bucuros că am reuşit să marchez atâtea goluri şi să-mi ajut echipa, dar trebuie să mergem înainte şi să sperăm că va fi din ce în ce mai bine. În ceea ce mă priveşte, titlul de golgheter nu este neaparat un obiectiv. Pentru mine este important să marchez şi să-mi ajut echipa. Acest fapt mă ajută să mă concentrez de la meci la meci mai mult. Returul nu va fi deloc uşor, deoarece echipele se vor mobiliza mai mult, probabil se vor întări, dar noi vom muncii mai mult şi sperăm să mergem tot pe linia aceasta cu victoriile”, ne-a declarat Viorel Chinde, golgheterul de la ACS FC Recea.

Într-un astfel de clasament, Viorel Chinde este urmat de Norbert Janos, autor a şapte goluri. Trebuie precizat, însă, că fostul atacant de la UTA Arad sau „U” Cluj a marcat patru într-un singur meci, cu Industria Galda, partidă câştigată de ACS FC Recea cu 8 – 2.

Podiumul celor mai buni marcatori de la Recea este completat de Alexandru Măerieş cu 5 reuşite. În prima parte a sezonului, sălăjeanul Adrian Micaş a reuşit şi el patru goluri, dintre care unul de pus în ramă. Micaş a şutat impecabil de la 25 de metri pentru un gol superb în poarta Sticlei Arieşul Turda.

În acest sezon, Romario Rus a jucat mai retras şi a furnizat pase pentru colegii lui, astfel că sălăjeanul a apărut mai puţin la finalizare şi are doar 3 goluri marcate, la fel ca şi Alex Oltean jucător împrumutat de ACS FC Recea de la „U” Cluj. Şimleuanul Vlad Opriş are şi el două goluri marcate în tur pentru echipa maramureşeană.


Marcatorii de la ACS Fotbal Comuna Recea în tur

♦ Viorel Chinde – 8 goluri

♦ Norbert Janos – 7

♦ Alexandru Mărieş – 5

♦ Adrian Micaş – 4

♦ Alex Oltean şi Romario Rus – 3

♦ Vlad Opriş, Alin Bota şi Arthur Teut – 2

♦ Ciprian Brata, Lorant Kiss şi Bogdan Paşca


 

You may also like

Leave a Comment