Responsive Menu
Add more content here...


Violență în familie. Dosar penal și ordin de protecție pentru un bărbat din comuna Agrij care și-a lovit soția

by Mihai POP
0 comment 170 views
A+A-
Reset

Un bărbat de 63 de ani din comuna Agrij a devenit agresiv față de soția sa și a agresat-o fizic, prin aplicarea unei lovituri cu un obiect contondent în zona spatelui. Aceasta a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, iar polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului. Soțul agresiv s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu


Vineri, 3 noiembrie, la ora 15.52, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 63 de ani, din municipiul Zalău.

În timp ce se afla la locuința comună din localitatea Răstolțu Deșert, soțul acesteia a agresat-o fizic, prin aplicarea unei lovituri cu un obiect contondent în zona spatelui.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat de 63 de ani, din municipiul Zalău, față de care au emis un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unității de parchet competente.

You may also like

Leave a Comment