Responsive Menu
Add more content here...


Vineri, zi de sărbătoare în minifotbalul judeţean. Are loc festivitatea de premiere, dar şi finala Cupei României

La final de săptămână, Asociaţia Judeţeană de Minifotbal a programat festivitatea de premiere a echipelor premiante din Superligă, Liga 2 şi Liga 3. Totodată, după momentul festiv va avea loc şi finala Cupei României, anterior urmând a avea loc şi câteva meciuri demonstrative

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 317 views
A+A-
Reset

Sezonul 2023 – 2024 din minifotbalul sălăjean se apropie de final. Campionatele s-au încheiat, însă, mai rămâne de disputat finala Cupei României. Asociaţia Judeţeană de Minifotbal a programat pentru vineri marele eveniment, într-o zi plină de sărbătoare la Bazele Sportive Onix din Zalău.

Astfel, pe lângă finala Cupei României, tot vineri vor avea loc mai multe meciuri demonstrative, dar şi festivitatea de premiere a laureaţilor din Superligă, Liga 2 şi Liga 3.

Evenimentele vor avea loc mai după-amiază, lumea fiind aşteptată în număr mare. Aşa cum spuneam, prima dată vor avea loc meciuri demonstrative, după care, de la ora 20.30 este programată festivitatea de premiere a laureaţilor din primele trei ligi judeţene.

Reamintim faptul că Superliga a fost câştigată de ACS Dia Guard, în timp ce ACS Dandonia Fotbal s-a clasat pe locul al doilea. Podiumul a fost completat de ACS Rapid Brothers Team.

În Liga 2 s-a impus Info Plus, câştigătoarea fiind secondată de Unirea Hida, iar podiumul a fost completat de Cetăţenii Bad Boys.

Liga 3 a fost câştigată de Milionarios, urmată de Terra Kid şi tânăra echipă Viitorul Atletic Zalău.

Finala Cupei României este programată de la ora 21.00 şi va avea loc între ACS Dia Guard şi Sport Activ DB.

Toate evenimentele de vineri vor avea loc la Baza Sportivă Onix Traian.

You may also like

Leave a Comment