Responsive Menu
Add more content here...


Vineri, zi cu ghinion pentru infractori. Patru hoţi au fost identificaţi de poliţişti

La data de 16 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au identificat nu mai puţin de patru hoţi, o femeie, doi tineri şi un bărbat

by Mihai POP
0 comment 28 views
A+A-
Reset

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat o femeie de 39 de ani, din municipiul București.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2023, în timp ce se afla în municipiul Zalău, femeia de 39 de ani ar fi sustras un portmoneu care conținea acte și bani, aparținând unei femei din localitatea Șimleu Silvaniei.

Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în vederea documentării întregii activități infracționale a celei în cauză.

Vineri, 16 februarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat de 50 de ani, din comuna Bocșa, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiștii a reieșit că, la data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în incinta unui magazin din municipiul Zalău, acesta ar fi sustras o sacoșă cu diverse bunuri, aparținând unui bărbat din Zalău, cauzând un prejudiciu în valoare de 200 de lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit proprietarului.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului de 50 de ani.

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău – Biroul de Investigații Criminale, au identificat un tânăr de 17 ani, care, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie a.c., ar fi forțat ușa unei vitrine frigorifice din incinta unui complex comercial din municipiul Zalău și ar fi sustras, din interiorul acesteia, mai multe băuturi carbogazoase, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 200 de lei.

Polițiștii din Zalău continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului în cauză.

Tot vineri, 16 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un tânăr de 20 de ani, din Zalău, care, în noaptea de 8 spre 9 decembrie 2023, în timp ce se afla în incinta unui local din municipiul Zalău, ar fi sustras o haină, în buzunarele căreia se aflau o cheie de mașină, o țigară electronică și o pereche de căști, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.300 de lei.

Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului de 20 de ani.

 

You may also like

Leave a Comment