Responsive Menu
Add more content here...


Viitorul Zalău ia startul la faza zonală a juniorilor D. PROGRAM

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Formaţia antrenată de Alexandru Pop este încrezătoare înaintea competiţiei de la Cluj-Napoca deşi are în lot mai mulţi jucători născuţi în 2006


Campionatele judeţene au luat sfârşit, iar în această perioadă au loc fazele zonale la juniori. După juniorii E şi C, în această săptămână a venit rândul campioanelor judeţene la juniori D să participe la faza zonală.

Întrecerea din Sălaj la juniori U 13 a fost câştigată la pas de către Viitorul Zalău, care practic nu a avut adversară şi a câştigat toate meciurile! În cele 16 jocuri, gruparea antrenată de Alexandru Pop a marcat nu mai puţin de 99 de goluri şi a avut o defensivă de fier, astfel că a încasat doar 7 goluri. Deşi competiţia este rezervată juniorilor din 2005, CS Viitorul merge la faza zonală de la Cluj Napoca cu un lot format în mare parte din jucători născuţă în anul 2006. Nu mai puţin de 10 jucători sunt mai mici cu un an, dar acest lucru nu îi sperie pe cei de la Viitorul, care speră să facă o figură frumoasă în grupă.

Primele meciuri pentru campioana Sălajului vor avea loc miercuri, cu ACS Valea Frumoasă (judeţul Alba) şi Juniorul Satu Mare, urmând ca joi să aibă loc partida cu CS Atletic Kids Gurghiu (judeţul Mureş).

Prima clasată din grupă se califică în finala fazei zonale, urmând să joace cu câştigătoarea din cealaltă grupă, unde au fost repartizate Plimob Sighetu Marmaţiei, Inter Viişoara, Viitorul Oradea şi gazdele de la Luceafărul Cluj.

“Mergem la această fază zonală cu un nucleu de jucători din 2006. Vrem să facem o figură frumoasă, dar pentru noi este mai important ca la astfel de competiţii juniorii să prindă experienţă. Nu ne interesează un loc anume, dar vom încerca să obţinem şi rezultate. După nume, adversarele par accesibile, însă atât ACS Valea Frumoasă, cât şi ACS Atletic Kids Gurghiu provin din judeţe mari, care au potenţial”, a spus antrenorul Alexandru Pop.

Programul juniorilor D de la Viitorul Zalău:

Miercuri, ora 11.00: Viitorul Zalău – ACS Valea Frumoasă

Miercuri, Ora 17.45: Viitorul Zalău – Juniorul Satu Mare

Joi, ora 12.45: Atletic Kids Gurghiu – Viitorul Zalău

You may also like

Leave a Comment