Responsive Menu
Add more content here...


Viitorul Zalău a înregistrat o victorie la faza zonală a juniorilor D

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

După ce celelalte campioane ale Sălajului au pierdut pe bandă rulantă la fazele zonale, Viitorul Zalău a reuşit singurul rezultat pozitiv, reuşind să câştige la juniori D cu Juniorul Satu Mare


Fotbalul juvenil din Sălaj este cam în spate, faţă de nivelul din judeţele limitrofe. Iar acest lucru s-a putut vedea şi la fazele zonale care au avut loc în săptămânile trecute. Mai întâi, Viitorul Zalău a pierdut toate cele trei partide de la faza zonală a juniorilor E, după care CS Atletic Zalău a fost fără reacţie la faza zonală a juniorilor C şi a fost învinsă în toate cele trei partide. O prestaţie mult mai bună au avut juniorii D de la Viitorul Zalău. După ce au câştigat campionatul în Sălaj cu maxim de puncte în cele 16 jocuri disputate, elevii lui Alexandru Pop au plecat încrezători la faza zonală de la Cluj-Napoca. În primul joc, zălăuanii au avut multe momente bune în disputa cu ACS Valea Frumoasă (jud. Alba), însă au ratat ocazii mari, care s-au răzbunat în partea secundă, când formaţia din judeţul Alba s-a impus la o diferenţă de patru goluri.

Tot în aceeaşi zi a urmat jocul cu Juniorul Satu Mare, o formaţie incomodă, în faţa căreia Viitorul s-a mobilizat exemplar şi a câştigat cu 1 – 0. Sălăjenii se gândeau la o clasare fruntaşă în grupă, dar pentru a reuşi acest lucru, Viitorul trebuia să obţină un rezultat pozitiv şi cu reprezentanta judeţului Mureş – Atletic Kids Gurghiu. În acest joc, campioana Sălajului a făcut o primă repriză bună, dar echipa din Gurghiu a fost cea care a deschis scorul. În partea secundă, formaţia din judeţul Mureş a dus scorul la 3 – 0, rezultat cu care s-a şi încheiat partida.

Cu trei puncte, Viitorul Zalău a terminat pe locul trei grupa. Finala fazei zonal de la Cluj s-a disputat între Luceafărul şi ACS Valea Frumoasă, clujenii reuşind să se impună cu 2 – 0 şi să se califice la turneul semifinale.

“Pentru noi a fost o competiţie bună, în care puteam obţine mai multe puncte, dacă eram mai atenţi în meciurile cu echipele din Alba şi Mureş. Greşelile personale ne-au costat, dar sunt mulţumit de modul cum s-au prezentat jucătorii. Altfel va fi la anul, fiindcă acum am avut mai mulţi jucători, mai mici cu un an decât adversarii lor. Pentru noi a fost o experienţă utilă această fază zonală”, a spus antrenorul Alexandru Pop.

Rezultatele înregistrate de Viitorul Zalău:

Viitorul Zalău – ACS Valea Frumoasă 1 – 5

Viitorul Zalău – Juniorul Satu Mare 1 – 0

Atletic Kids Gurghiu – Viitorul Zalău 3 – 0

You may also like

Leave a Comment