Responsive Menu
Add more content here...


Viitorul Şelimbăr a acuzat arbitrajul de la Zalău. ”Am avut penalty la 1 – 1, iar la primul gol al gazdelor mingea nu a intrat în poartă”, a spus antrenorul Ioan Luca

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 47 views
A+A-
Reset

Tehnicianul grupării sibiene consideră că rezultatul de sâmbătă a fost echitabil, însă este de părere că echipa gazdă a fost favorizată la unele decizii de arbitraj


Deşi era favorită, Viitorul Şelimbăr a plecat doar cu un punct de la Zalău şi acela obţinut cu şansă, în condiţiile în care sibienii au egalat în minutul 90+3.

Însă, în prima repriză, gruparea sibiană a fost echipa mai bună şi a deschis scorul prin Alex Curtean, dar a mai avut câteva ocazii bune la poarta lui Claudiu Băican. SCM a revenit şi a condus cu 2 – 1, dar în prelungiri, Viitorul Şelimbăr a salvat un punct, cu care oaspeţii s-au declarat mulţumiţi.

Antrenorul Ioan Luca consideră că rezultatul final a fost unul echitabil, dar este de părere că SCM Zalău a fost favorizată de unele decizii de arbitraj.

”Am fost sigur că ne aşteaptă un joc greu, fiindcă Liga a III-a este o ligă imprevizibilă. Am condus cu 1 – 0 şi am avut jocul în mână, dar am primit două goluri pe greşeli personale. Este bine că am obţinut un punct în prelungiri şi îi felicit pe băieţi pentru atitudine şi angajament. Cu toate că am dominat jocul şi am avut mai multe situaţii de a marca, a fost un rezultat echitabil la Zalău. Am avut un penalty neacordat la 1 – 1, iar la primul gol al Zalăului, băieţii spun că mingea nu a intrat în poartă. Au fost anumite greşeli de arbitaj care au influenţat rezultatul final.Din ce am văzut la Zalăul este o îmbinare a experienţei cu jucători tineri, dar toţi sunt jucători cu calitate. Sunt convins că SCM va forma o echipă bună, fiindcă oraşul şi publicul merită acest lucru”, ne-a declarat Ioan Luca, antrenorul de la Viitorul Şelimbăr.

You may also like

Leave a Comment