Viitorii jandarmi sălăjeni au început stagiul de practică

Începând cu data de 5 februarie, până pe 15 martie, 3 elevi din cadrul Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani și Fălticeni, vor efectua stagiul de pregătire practică la Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj

by Mihai POP
0 comment 2.6K views
A+A-
Reset

Astăzi, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început primul stagiu de practică pentru un număr de trei elevi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi.

Alex și Florin sunt elevi ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, iar Cristian este elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.

În perioada 5 februarie – 15 martie a.c., aceștia vor executa stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

Pentru aplicarea, valorificarea și dezvoltarea cunoștințelor și competențelor dobândite, elevii vor fi repartizați să desfășoare activități specifice în structurile de pază și protecție instituțională.

Pe perioada stagiului, elevii vor fi coordonați, îndrumați și evaluați de tutori ofițeri jandarmi cu experiență în activitatea profesională, urmărindu-se realizarea obiectivelor și măsurilor prevăzute în programa de învățământ.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!