Vigilența polițiștilor sălăjeni nu se dezminte – Urmărit național, identificat și încarcerat de către oamenii legii

by Tiberius NICODA
0 comment 403 views
A+A-
Reset

Motto: Există o singură lege – să fii cinstit. Și orice altceva sunt doar comentarii

Ca urmare a activităților desfășurate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în cadrul unor acțiuni pentru identificarea și depistarea unor persoane care se sustrag urmăririi penale sau executării unor măsuri privative de libertate dispuse de instanțele penale, pe data de 27 ianuarie 2024 a identificată și reținută o persoană urmărită național.

Prin vigilența și seriozitatea cu care își îndeplinesc atribuțiile, cadrele Serviciului de Investigații criminale din cadrul – Compartimentului Urmăriri – din IPJ Sălaj, în strânsă conlucrare cu polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău și cei ai Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului, împreună cu alți lucrătorii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Zalău, au identificat și reținut un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Românași.

Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiști asupra datelor individului depistat și identificat s-a constatat că pe numele acestuia exista un mandat național de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile emis de către Tribunalul Sălaj pentru comiterea infracțiunilor de lovire, sau alte violențe precum și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma acestei acțiuni, urmăritul național a fost reținut, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sălaj.

You may also like

Leave a Comment