Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Vlad Morar a marcat primul gol din noul sezon

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 41 views
A+A-
Reset

Atacantul sălăjean a marcat pentru Panetolikos în deplasare la OFI Crete. Din păcate, echipa lui Morar a pierdut


Pentru al treilea sezon consecutiv, sălăjeanul Vlad Morar va evolua în Superliga Greciei pentru Panetolikos.

În primul sezon petrecut în Grecia, atacantul originar din Crişeni a marcat 9 goluri şi a furnizat 8 pase decisive. Din păcate, în sezonul trecut, accidentările l-au ţinut departe de “dreptunghiul verde” în a doua parte a campionatului, reuşind totuşi să înscrie 6 goluri.

Acum, Vlad Morar este apt şi are multă poftă de joc. Sălăjeanul nu a fost inclus în lot în meciul pierdut de Panetolikos în prima etapă în deplasare la PAOK Salonic, dar a jucat 18 minute în etapa precedentă, pe teren propriu împotriva celor de la Xanthi, joc de asemenea pierdut de echipa sa.

La finalul săptămânii trecute, Panetolikos s-a deplasat la OFI Crete. Şi în acest joc, antrenorul Luis Castro l-a lăsat pe Morar pe banca de rezerve, iar Panetolikos nu a contat în atac. La nouă minute de la reluare, Xanthi a deschis scorul, iar şase minute mai târziu a intrat pe teren şi sălăjeanul nostru.

Chiar dacă între timp s-a făcut 2 – 0 pentru gazde, Vlad Morar şi-a făcut imediat simţită prezenţa pe teren şi la nouă minute după ce a intrat, a preluat elegant în interiorul careului şi a redus din handicap. Din păcate, echipa sa nu a avut forţa să egaleze şi tot gazdele au mai marcat un gol, astfel că s-a terminat 3 – 1 pentru Xanthi.

După trei etape, Panetolikos ocupă penultima poziţie în clasament.

You may also like

Leave a Comment