Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Viitorul Zalău a câştigat campionatul la juniori C cu victorii pe linie

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 549 views
A+A-
Reset

Clubul zălăuan a avut un parcurs de pus în ramă la categoria U15, reuşind să câştige toate cele 16 meciuri. CS Viitorul a marcat nu mai puţin de 95 de goluri în acest campionat şi a terminat sezonul în fotoliul de lider, cu un avantaj de 9 puncte faţă de SCM Zalău

De 20 de ani de când activează la nivel de copii şi juniori, CS Viitorul Zalău a fost clubul care a reuşit cam cele mai bune rezultate la nivel judeţean şi nu numai. Formaţia zălăuană este cea care domină şi acum întrecerile judeţene la juniori C, D şi E, fiind pe primul loc la toate cele trei categorii de vârstă.

La juniori D, campionatul s-a terminat recent, iar CS Viitorul Zalău a reuşit performanţa să câştige titlul cu victorii pe linie în cele 16 partide. Gruparea antrenată de Dan Lucaciu a încheiat sezonul şi cu un golaveraj impresionant, de 95 de goluri marcate şi doar 10 primite!

SCM Zalău a fost echipa de pe locul secund, în faţa căreia Viitorul s-a impus cu 10 – 2 în ultima etapă, astfel că diferenţa dintre cele două formaţii a fost de 9 puncte la final de campionat.

Chiar după partida de vineri cu SCM Zalău, juniorii de la Viitorul au primit trofeul, medaliile şi tricourile de campioni, la festivitatea de premiere fiind prezent Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, instituţie care şi în acest sezon a sprijinit fotbalul mic din judeţ, inclusiv competiţiile de copii şi juniori organizate de AJF Sălaj.

La startul campionatului de juniori C s-au aflat 9 echipe, iar pe podium s-au mai clasat SCM Zalău şi FK Kraszna. Celelalte participante au fost Sportul Şimleu, Luceafărul Bălan, SCO Jibou, Şcoala de Fotbal Liviu Feraru, ACS Bănişor-Peceiu şi Benfyka Ileanda.

You may also like

Leave a Comment