Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Un tânăr din Jibou, șef de promoție la Facultatea de Drept a Universității „Babeş-Bolyai”!

Oameni cu care ne putem mândri. Cristian Drăjan este unul dintre tinerii de excepţie din ţara noastră, care recent a absolvit cu brio Facultatea de Drept, fiind liderul unei generaţii la o prestigioasă şi respectabilă facultate în care au absolvit în acest an aproape 400 de studenţi

by Călin ONICAŞ
0 comment 14,6K views
A+A-
Reset

Când devii lider într-o generaţie la o facultate prestigioasă şi eşti declarat şef de promoţie într-o astfel de generaţie în care au studiat aproape 400 de studenţi, poţi spune că eşti un tânăr de excepţie!

Şi, când ştim că acest tânăr de excepţie este sălăjean de-al nostru, ne încearcă doar sentimente de mândrie, satisfacţie, respect şi admiraţie. Jos pălăria faţă de Cristian Vlad Drăjan! El este tânărul căruia i-a fost acordat recent titlul de şef de promoţie la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napocapromoția 2020-2024! 

Cristian Drăjan este fiu al satului Chechiș (comuna Bălan), acolo de unde provin ambii părinţi – Marin şi Sanda. Primii ani din viaţă i-a petrecut însă la Baia Mare, acolo unde mama şi tatăl său plecaseră în căutarea unui loc muncă. Cristian avea 6 ani, când familia sa a revenit în Sălaj, stabilindu-se la Jibou.

Şef de promoţie şi la Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou

În orăşelul de pe Someş a făcut şi primii paşi în educaţie şi învăţământ. A urmat Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga”, după care a absolvit Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou. S-a remarcat încă din primii ani de şcoală, participând la Olimpiada de limba română, limba engleză şi limba franceză. A terminat liceul en-fanfare, având aproape toate mediile de 10! A obţinut cele mai bune medii de la Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou, fiindu-i acordat titlul de… şef de promoţie!

După ce a fost şef de promoţie în liceu şi în facultate, Cristian Drăjan vrea să se afirme şi în următoarea etapă a vieţii sale. Fascinat de drept penal, tânărul îşi propune să devină judecător. Pentru aceasta, se pregăteşte energic pentru admiterea la Institutul Național al Magistraturii din București din această toamnă.

„Cristian-Vlad Drăjan a absolvit anul acesta, având o medie generală de 9,78, iar datorită acestei performanțe a fost declarat șef de promoție al generației sale, alcătuite din aproximativ 500 de studenți.
Actualmente, el se pregătește pentru admiterea la Institutul Național al Magistraturii din București, iar noi îi urăm, pe această cale, mult succes în atingerea acestui țel! Sperăm să-l vedem cât de curând purtând roba de JUDECĂTOR.
Multe felicitări, Vlad! Suntem mândri de tine! Îți dorim îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse pentru viitor!”, este mesajul postat de Primăria comunei Bălan despre Cristian-Vlad Drăjan, fiu al satului Chechiș.

„Obținerea titlului de șef de promoție reprezintă atât o încununare a unei munci asidue depuse pe parcursul celor 4 ani de studiu, cât și o reflectare a dedicației și pasiunii pentru domeniul juridic. A fost un parcurs lung, dar frumos, presărat atât de obstacole și provocări, cât și de experiențe minunate în urma cărora s-au legat prietenii durabile. Această realizare, care va rămâne o amintire prețioasă în drumul meu profesional, nu ar fi putut fi obținută fără dedicarea și îndrumarea neîncetată a profesorilor, fără susținerea constantă a colegilor și fără sprijinul inestimabil al familiei, persoane cărora le datorez totul”, a declarat şeful de promoţie de la Facultatea de Drept pentru ziarul Ştirile din Sălaj. 

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 26 iunie. 

You may also like

Leave a Comment