Responsive Menu
Add more content here...


FOTO şi VIDEO. Tinerii urmăriţi cu focuri de armă, bătuţi de un jandarm

by Mihai POP
0 comment 85 views
A+A-
Reset

Chiar dacă erau încătuşaţi şi astfel nu puteau fi consideraţi un pericol, cei doi tineri din Baia Mare pe care poliţia i-a urmărit azi peste 50 de kilometri, au fost loviţi cu piciorul de un jandarm, la marginea drumului în faţa mai multor oameni îngroziţi de acţiunea oamenilor legii


Doi tineri din Baia Mare – care se pare că se aflau sub influența substanțelor interzise – au făcut prăpăd azi după-amiază pe Drumul Naţional 1C, ce face legătura între oraşele Baia Mare şi Dej.

Supărat pe viaţă, unul dintre maramureşeni – în vârstă de 18 ani şi cu permisul de conducere de doar câteva luni – şi-a luat prietenul şi a mers cu maşina părinţilor în plimbare.

La o benzinărie din Baia Mare, ei au alimentat, dar au „uitat” să plătească şi au luat-o în goană spre Dej.

A urmat o cursă de peste 50 de kilometri cu poliţiştii pe urmă, cu o blocaj făcut de oamenii legii, dar spart de autoturismul tinerilor, cu mai multe focuri de armă, dar şi cu mai multe maşini avariate.

Într-un final, pe raza localităţii Ileanda, tinerii nărăvaşi au fost prinşi de poliţişti şi încătuşaţi.

În timp ce se aflau întinşi la pământ, fără să fi opus rezistenţă în momentul în care doi oameni ai legii le puneau cătuşele, un jandarm a început să îi  lovească cu bocancul în cap, de mai multe ori.

Totul, la marginea drumului, în văzul mai multor oameni care erau îngroziţi de urmărirea ca în filme, dar şi de acţiunea jandarmului.Totul a fost înregistrat de o persoană cu camera video a telefonului în timp ce trecea prin zonă, iar imaginile au fost date publicităţii.

Vasile Dale – colaboratorul nostru din Maramureş – a solicitat şi un punct de vedere de la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureş, în ce priveşte acţiunea jandarmului.

„Cazul a ajuns în atenția conducerii unității noastre. S-a demarat procedura de verificare internă a celor sesizate. Momentan nu vă putem da mai multe detalii. Vă vom anunța măsurile care vor fi luate. Subofițerul dacă a greșit va suporta rigările legii”, a precizat lt. Călin Pop, purtătorul de cuvânt al I.J.J. Maramureș.

 

Sursa video: observator.tv

You may also like

Leave a Comment