Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Secretarul de stat Bogdan Ilea a vorbit la Euronews România despre cazul șoferului drogat, care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai

by Mircea ARDELEAN
0 comment 48 views
A+A-
Reset

Sălăjeanul nostru a fost invitat la o emisiune TV la Euronews România, acolo unde Bogdan Ilea – secretar de stat în cadrul Ministerul Justiției – a discutat despre cazul care a pus instituţiile de stat pe jar, dar şi despre flagelul drogurilor

Vineri seara, Bogdan Ilea – secretar de stat în cadrul Ministerul Justiției a fost invitatul emisiunii moderate de Gabriel Bălaşu la Euronews România. Alături de sălăjeanul nostru, la emisiune a fost invitat şi prof. Cristian Pârvulescu.

Subiectul emisiunii a fost cazul din localitatea 2 Mai, acolo unde un tânăr drogat a urcat la volan şi a ucis doi tineri.

Sigur, subiectul s-a dezvoltat şi s-a vorbit despre acest flagel al drogurilor şi despre faptul că ţara noastră, din păcate, înregistrează din ce în ce mai multe infracţiuni privind deţinerea şi traficul de droguri.

Secretarul de stat a ţinut să precizeze faptul că, în acest moment, aproape 5% din cei aflați în închisorile din România sunt condamnați pentru fapte conexe traficului de droguri: cultivarea, producerea, preparearea, fabricarea, vânzarea, punerea în vânzare, livrarea, transferarea, cumpărarea, procurarea, dar și deținerea.

Mai jos aveţi înregistrarea integrală a emisiunii.

You may also like

Leave a Comment