Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. SCM Zalău învinge clar Sportul Șimleu, în ultimul amical al iernii

by Călin ONICAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Cu mai puțin de o săptămână înaintea startului din returul Ligii a III-a, elevii lui Marius Pașca au făcut un amical cu liderul Ligii a IV-a Sălaj


Pe ultima sută de metri, SCM Zalău a disputat un amical cu liderul Ligii a IV-a Sălaj. Inițial, partida trebuia să se desfășoare la Șimleu Silvanei. Până la urmă, întâlnirea de sâmbătă a avut loc la Treznea, acolo unde elevii lui Marius Pașca și Alexandru Pop s-au antrenat în ultimele zile.

Beneficiind de un lot competitiv, din care se pot alinia oricând două echipe bune, SCM Zalău nu avea cum să facă pași greșiți. Fără să forțeze, Răzvan Dulap și compania s-au impus cu scorul de 3 – 0.

Cel care a spart gheața a fost Andrei Pavel – una dintre noile achiziții ale Zalăului. Cea mai frumoasă reușită a fost cea a lui Răzvan Dulap, cel care l-a învins pe portarul Florin Moisi printr-un șut de la vreo 40m!

Ultimul gol al partidei a fost realizat de golgheterul din tur, este vorba de Sebastian Culda, cel care a intrat în teren doar în minutul 60.

De fapt, după o oră de joc, SCM Zalău a schimbat aproape toată echipa.

Și Șimleul a rulat întregul lot, deoarece antrenorul George Zima a vrut să vadă potențialul elevilor lui în fața unui adversar redutabil.

Oricum, Sportul nu s-a făcut de rușine, iar Codruț Ardelean și compania au avut o prestație onorabilă, continuând evoluțiile bune din această iarnă.

Pentru ambele formații, acesta a fost ultimul test amical înaintea returului. Vinerea viitoare, SCM Zalău va juca la Dej, în fața Unirii, echipă care în tur s-a impus la poalele Meseșului.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 martie.

 


Declarațiile antrenorilor

În acest ultim amical, am urmărit să punem în aplicare relațiile de joc, într-un sistem nou pentru noi. Mă bucură faptul că jucătorii mei răspund pozitiv ca atitudine și agresiune, dar trebuie să constientizăm că avem nevoie de mai multă cllaritate în ultima treime. Și în această partidă, am ajuns de mai multe ori  în situații bune de a finaliza acțiunile, dar suferim la calitatea ultimei pase. Per total, a fost o prestație pozitivă, în fața unui adversar cu valori individuale peste nivelul Ligii a III-a. Rămâne regretul că nu am reușit să fructificăm  cu gol nicio ocazie din cele trei mari avute. Felicit echipa din Zalău și îi doresc să se salveze de la retrogradare, pentru ca în sezonul viitor Sălajul să aibe două echipe în Liga a III-a.

George Zima – antrenor Sportul Șimleu

Jocul din ultimele partide îmi dă speranțe. Suntem pe un drum bun și sper să creștem de la meci la meci. Ne așteaptă un retur de foc și este foarte important să ne mobilizăm exemplar la fiecare meci. Eu cred că nu vom avea probleme și SCM Zalău își va îndeplini cu brio obiectivul.

Marius Pașca – antrenor SCM Zalău

 


Sportul Șimleu – SCM Zalău 0 – 3 (0 – 2)

Au marcat: Andrei Pavel (29), Răzvan Dulap (40) și Sebastian Culda (81)

Sportul: Florin Moisi – Bogdan Oltean, Marius Leitan, Silviu Crișan, Vlad Pop – Daniel Contraș, George Pop, Răzvan Pop, Adelin Neaga – Andrei Chiș și Codruț Ardelean. În repriza secundă au intrat: Raul Cristuțiu – Sebastian Pop, Olimpiu Ardelean, Mălin Sabou, Răzvan Szatmari, Paul Ardelean, Luigi Pop, Alex Cătuna, Daniel Gut, Lazăr Zoltan și Eduard Trinka. Antrenor: George Zima

SCM Zalău: Claudiu Băican (46 Andrei Pop) – Ervin Kinczel (60 Andrei Șumlea), Kis Lorand (60 Tudor Țăranu), Răzvan Dulap (60 Călin Chiș), Florin Pop (60 Iustin Ardelean) – Raul Saroși (46 Raul Stanciu), Andrei Vaștag (60 Denis Cubaș), Laurențiu Iorga (60 Alex Jula), Sebastian Duma – Florin Istrate (60 Sebastian Culda) – Andrei Pavel (60 Robert Popescu). Antrenor: Marius Pașca. Antrenor secund: Alexandru Pop


You may also like

Leave a Comment