Responsive Menu
Add more content here...


Video – ”Piele de găină”! Timbrul Mădălinei Manole s-a auzit prin vocea sălăjencei Amalia Țârle care i-a adus Premiul I la un festival de muzică de la Baia Mare

Sălăjeanca Amalia Țârle a trezit nostalgii la Festivalul Național de Muzică Ușoară și Populară „Insieme” de la Baia Mare, unde a interpretat melodia ”Tu n-ai avut curaj” - a regretatei Mădălina Manole. Tânăra a reușit prin performanța ei să obțină Premiul I

by Mihai POP
0 comment 1.4K views
A+A-
Reset

În perioada în 24-26 mai, la Teatrul Municipal Baia Mare, s-a desfăşurat prima ediție a Festivalului Național de muzică ușoară și populară Insieme Music Festival.

Insieme Music Festival a avut ca scop întâlnirea talentelor, dar și un prilej de cunoaștere și dezvoltare persoanală a fiecărui concurent, prin mediul social pe care a fost creat.

De asemenea au avut alături în juriu personalități și nume sonore precum: AMI, Aurelian Temişan, Crina Mardare, Diana Cârlig,Claudiu Bulete, Ionuţ Roatiş și Răzvan Marton.

Secţiunile festivalului au fost:
Interpretare muzică uşoară – debut, avansaţi
• Interpretare muzică populară – debut, avansaţi
• High School Musical Show, secţiune dedicată şcolilor de canto
• Insieme – debutanţi, avansaţi, secţiune la care se pot înscrie elevii școlii Insieme Music School.

La această ediție, pe scena de la Insieme Music Festival, a urcat și sălăjeanca noastră Amalia Țârle, elevă la Școala Populare de Arte și Meserii, secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, de la clasele profesorului Sergiu Chirilă. Ea a reușit să uimească nu doar publicul ci și juriul cu o voce care pare desprinsă dintr-o altă epocă, aducându-i un omagiu neintenționat legendei muzicii românești, Mădălina Manole.

Cu vocea și talentul său aceasta a reușit să obțină Premiul I, asta însemnând că putem fi mândri de prestația ei dar și pentru faptul că este sălăjeanca noastră.

Felicitări Amalia Țârle!

 

You may also like

Leave a Comment