Video – Noi echipamente intrate în dotarea IGSU, printre care ambulanţe pentru transportul pacienţilor cu risc biologic

by Mihai POP
0 comment 75 views
A+A-
Reset

Noi echipamente au intrat, vineri, în dotarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, printre acestea fiind ambulanţe pentru transportul pacienţilor cu risc biologic şi perne de salvare de la înălţimi. De asemenea, peste 50 de autospeciale pentru zone greu accesibile ajung la Jandarmerie şi Salvamont


Reprezentanţii IGSU au anunţat că mai multe echipamente intră în dotarea Jandarmeriei Române, Salvamont şi a Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă.

”Activitatea prilejuită de intrarea în dotarea IGSU a 13 ambulanțe pentru transportul pacienților cu risc biologic, 9 containere medicale, 3 autospeciale de comunicații, 35 perne de salvare de la înălțimi de 16 m, 6 perne de salvare de la înălțimi de 60 m, 29 ventilatoare mici și 7 ventilatoare mari destinate evacuării rapide a fumului și gazelor din tuneluri auto și feroviare, hale industriale mari, clădiri înalte, aeroporturi, centre comerciale, stații de metrou, garaje subterane și supraterane.

De asemenea, momentul va marca și intrarea în dotarea Salvamont, respectiv a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a 51 de autospeciale pentru acces în zone greu accesibile.

Echipamentele și autospecialele sunt achiziționate de IGSU din fonduri europene nerambursabile și din fonduri bugetare”, se arată în anunț.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!