Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Lucian Bode: „Am ales schimbarea în bine, atât la municipiu, cât și la județ”

by Mihai POP
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Ministrul Transporturilor a votat la Zalău cu gândul de a reuși marea schimbare, atât la Primăria municipiului Zalău, cât și la Consiliul Județean Sălaj, instituții publice conduse în ultimul mandat de PSD. La județ, social-democrații au condus prin Tiberiu Marc de mai bine de 16 ani!

Liberalul crede că a venit momentul schimbării și că oamenii cu care Dreapta vine să câștige Primăria și Consiliul Județean pot face mult mai mult pentru zălăuani și pentru sălăjeni, cu atât mai mult cu cât Guvernul e de dreapta, iar prezența sa în fruntea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor poate aduce un mare plus Sălajului!

„Înainte de a spune pentru ce am votat, aş vrea să îmi permiteţi să le adresez mulţumiri tuturor sălăjenilor care în această campanie electorală atipică, ne-au primit, ne-au ascultat şi sunt convins că astăzi vor vota în cunoştiinţă de cauză. De asemenea, vreau să îi îndemn pe toţi sălăjenii, pe toţi românii care ne urmăresc să meargă la vot. Am văzut aici măsuri de distanţare foarte foarte bune, măsuri de siguranţă sanitară foarte foarte corect aplicate. În aceste condiţii, nu avem niciun motiv să fim îngrijoraţi, în condiţiile în care mergem la o secţie de votare, să avem, doamne fereşte, probleme şi să ne îmbolnăvim. Este o datorie pentru toţi românii ca astăzi să-i aleagă pe cei care le vor gestiona bugetele, dezvoltarea pentru următorii patru ani.

Pentru mine a fost foarte simplu şi cum de altfel este pentru orice sălăjean. Alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea. Am ales schimbarea în bine şi când spun schimbarea, mă gândesc ce suntem astăzi, unde suntem astăzi ca şi judeţ, ca şi municipiu la nivel naţional, ca şi dezvoltare, ca şi nivel de trai, ca şi nivel al veniturilor. Am ales schimbarea, gândindu-mă la toţi sălăjenii care aşteaptă de la cei pe care îi votează, dezvoltarea judeţului, dezvoltarea localităţii, aşteaptă investiţii noi, aşteaptă dezvoltarea infrastructurii la nivel judeţean, regional, la nivel local.

Am votat schimbarea gândindu-mă că o axă Guvern – Consiliul Judeţean – Consiliul Local este ceea ce are nevoie orice comunitate pentru a se dezvolta. Cu aceste gânduri am venit eu astăzi la secţia de votare şi îi îndemn încă o dată pe toţi românii, pe toţi sălăjenii, pe toţi zălăuani să vină să-şi exercite acest drept”, a spus Lucian Bode după ieșirea de la urne.

 

 

 

 

Sursa video: Facebook – PNL Sălaj

You may also like

Leave a Comment