Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Juniorul Mihai Donci, meci mare cu Rapid Zimbor

by Călin ONICAŞ
0 comment 45 views
A+A-
Reset

Originar din comuna Năpradea, fotbalistul de 19 ani de la SCO Jibou a avut un aport important în prima victorie a grupării de pe Someş din acest an l Mihai Donci a marcat un gol, dar a dat şi două pase de gol pentru Raul Brînduşe, prin care Vlad Lazăr şi compania au bifat a opta victorie a sezonului

Tânăra echipă a Jiboului are un start lansat în acest început se an. Într-un meci din etapa a XIV-a, prima din acest an în Liga a IV-a, formaţia pregătită de Narcis Brînduşe a trecut fără probleme de Rapid Zimbor, formaţie care vrea să  facă un retur bun.

Din păcate, starea gazonului a influenţat calitatea jocului, deoarece pe Someş a plouat mult înaintea partidei. SCO Jibou a fost totuşi vioara întâi a meciului, dominând încă din start.

În prima repriză, amfitrionii au avut vreo patru-cinci ocazii de gol, însă doar una dintre ele a putut fi fructificată. Astfel, în minutul 26, juniorul Mihai Donci a trimis o diagonală până la marginea careului mare, de unde Raul Brînduşe a preluat mingea, a driblat un fundaş, dar şi pe portarul Emil Comşa, deschizând scorul.

După revenirea de la vestiare, tot jibouanii au fost mai proaspeţi în joc şi pericolul mai mare a fost tot la poarta Zimborului. În aceste condiţii, era doar chestie de timp până când SCO va reuşi un nou gol.

Acest lucru s-a întâmplat în minutul 62, când actorii fazei de gol au fost tot aceeaşi ca şi în primul act. Incursiune Mihai Donci pe partea stângă, puştiul originar din Năpradea a pasat bine la Raul Brînduşe şi acesta nu l-a iertat pe goal-keeper-ul formaţiei din Zimbor.

Când mai erau 20 de minute de joc din timpul regulamentar, în prim-plan a ajuns Mihai Donci, cel care a înscris pentru 3 – 0, după ce portarul a respins în faţă şutul trimis de noul-intratul Denis Modi.

Cam acestea au fost reuşitele partidei de sâmbătă de la Jibou, deşi ocazii la poarta Zimborului au mai avut şi Gabriel Buda, Vasile Ilieş şi Marian Antal. Dar, trebuie, punctată şi execuţia formidabilă a lui Gabriel Buda – care a înscris un gol din foarfecă, dar “centralul” Adrian Negrean a anulat  superba reuşită, pentru joc periculos. Jucătorul meciului a fost Mihai Donci, cel care pe data de 9 martie a împlinit 19 ani.

“Partida a început destul de greu, pentru noi fiind şi primul nostru meci din acest retur. Însă, ne-am redresat foarte rapid şi Jiboul a reuşit să domine tot meciul. Mulţumesc antrenorului meu pentru şansa oferită şi colegilor mei pentru tot efortul depus”.

Mihai Donci

SCO Jibou – Rapid Zimbor 3 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Raul Brînduşe (‘24 şi 62) şi Mihai Donci (‘70)

SCO Jibou: Ciprian Petran – Vlad Lazăr (cpt.), Tudor Hozan, Călin Lazăr, Mihai Donci, Darius Opriş, Raul Brînduşe, Marian Antal (‘63 Denis Modi), Vasile Ilieş (‘68 Răzvan Horvat), George Marian şi Gabriel Buda. Rezerve: Robert Şulean – Doru Noje. Antrenor: Narcis Brînduşe. Delegat: Vasile Pocol

Rapid: Emil Comşa – Răzvan Cucerzan – cpt. (‘73 Mihai Lung), Ciprian Epure, Andrei Vaida, Paul Mureşan, Sebastian Felecan, Mihai Butuza (‘76 Adrian Popescu), Ioan Ursu, Marian Zlate (‘81 Raul Mureşan), Ionuţ Georgiu şi Vasile Vereş. Rezerve: Alexandru Barabas. Antrenor: Gabriel Mureşan. Delegat: Liviu Ciuca

Au arbitrat: la centru – Adrian Negrean (Zalău), asistenţi – Claudiu Coste (Surduc) şi Răzvan Nicoraş (Zalău)

Observator AJF: Dinu Moldovan (Jibou)

Jucătorul meciului: MIHAI DONCI

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 martie.

You may also like

Leave a Comment