Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Instalarea de sisteme GPS pe mașinile folosite de instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean Sălaj

by Stirile din Salaj
0 comment 87 views
A+A-
Reset

🙋 Cosmin Vasile Ardelean, consilier USR, a propus, în ședința Consiliului Județean Sălaj, implementarea unui sistem de monitorizare prin GPS a tuturor autoturismelor ce fac parte din parcul auto al CJ Sălaj și din parcurile auto ale instituțiilor subordonate acestuia.

⛽ „În acest moment, după reducere, cota lunară de carburant este de 200 litri pentru mașinile din parcul auto al CJ și din parcurile auto al instituțiilor subordonate și de 500 litri pentru cei care ocupă funcții de demnitate publică sau asimilate.

🚘 Astfel, pentru o mașină folosită de aparatul CJ Sălaj costurile pot ajunge la 18.000 lei (2.400 l/an) iar pentru o mașină folosită de demnitari 45.000 lei (6.000l/an) doar pentru consumul de carburanți.

💸 Dacă am înmulți sumele acestea cu numărul autoturismelor, am constata cheltuieli enorme doar pentru consumul de carburanți.

📡 Toate aceste costuri s-ar diminua considerabil dacă aceste sisteme GPS s-ar monta, fapt deja dovedit în județul Bihor, unde costurile s-au redus cu 40%❗

Sistemul este folosit pe scară largă în sectorul privat, însă foarte puține instituții de stat au făcut acest pas care ar permite și blocarea utilizării mașinilor de serviciu în scop personal”.

USR Sălaj

You may also like

Leave a Comment