Responsive Menu
Add more content here...


Video – Imagini impresionante pe Autostrada Transilvania, lot integral Poarta Sălajului-Zimbor

Stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania, lotul integral Poarta Sălajului-Zimbor, a fost filmat cu drona, vineri, 5 iulie 2024. Muncitorii antreprenorului UMB lucrau de zor pe caniculă

by Mihai POP
0 comment 2,7K views
A+A-
Reset

Bucata de autostradă care străbate dealurile din Sălaj ar trebui să fie gata până în iunie 2026, după noul termen de finalizare a lucrărilor.

Cu toate că are puțin peste 12 km, bucata de autostradă dintre Zimbor și Poarta Sălajului unde lucrează antreprenorul UMB nu este deloc una ușor de realizat având în vedere numeroasele viaducte care trebuie ridicate, dar și situația din teren.

Asocierea UMB – Tehnostrade – SA&PE Construct are un nou termen de finalizare pentru lotul finanțat prin PNRR care străbate dealurile din Sălaj. Bucata de autostradă, ajunsă la 42% execuție, ar trebui să fie gata până în iunie 2026.

Mobilizarea municitorilor UMB de vineri, 5 iunie 2024, pe cei 12,24 km din autostrada Transilvania între Zimbor și Poarta Sălajului este de lăudat, având în vedere faptul că afară erau peste 30 de grade Celsius, scrie zcj.ro.

Imaginile filmate din dronă surprind peisaje impresionante cu „cărarea” viitoarei autostrăzi, care străbate dealuri și păduri superbe, iar din loc în loc apar și pâlcuri de utilaje şi muncitori care lucrează la viaductele peste Valea Fânaţelor şi Pârâul Horşu, la dealul de la ieşire din Sântămărie, dealul de la Zimbor.

O filmare cu drona realizată de pasionatul de infrastructură Cristian Marius Man a fost publicată la început de weekend pe canalul acestuia de YouTube, iar cei care au urmărit-o spun că e greu să munceşti pe căldură, iar volumul de muncă pare uriaş peste dealurile de la Poarta Sălajului.

You may also like

Leave a Comment