Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Horaţiu Cosma vine ACASĂ ca să se implice în dezvoltarea municipiului Zalău

Fostul secretar de stat la Ministerul Transporturilor a revenit în Sălaj şi se află acum pe lista de consilieri cu care Alianţa Dreapta Unită intră în luptă pentru Primăria municipiului Zalău

by Stirile din Salaj
0 comment 461 views
A+A-
Reset

Sunt Horaţiu Cosma şi am decis să revin acasă, la Zalău şi să pun umărul la modernizarea municipiului nostru

De ce am făcut asta? Pentru că am convingerea că tinerii au puterea să salveze România, la fel cum au puterea să salveze Zalăul.

M-am născut, am crescut şi m-am format ca om la Zalău. Am avut şansa să îmi continui studiile şi cariera profesională la Cluj şi la Bucureşti. Dar am ales să mă întorc ACASĂ şi să mă implic în schimbarea pe care fiecare dintre noi o aşteptăm. Au fost prea multe dezamăgiri în ultimii 34 de ani. E în primul rând datoria noastră, a tinerilor, să demonstrăm, prin fapte, că se poate face treabă pe bune, că speranţa nu e pierdută.

Zalăul trebuie să devină un cămin pentru toţi zălăuanii, un oraş modern, de secol 21, în care tinerii să se întoarcă acasă, familiile să înflorească, iar antreprenorii să lanseze noi oportunităţi. Un oraş de care să fim mândri cu adevărat, de la trotuarele din cartiere, asfaltul de pe drumuri, spaţiile verzi şi până la marile investiţii strategice pentru dezvoltarea pe termen lung.

Oraşul nostru are nevoie ca de aer de o centură rutieră modernă, care să scoată traficul infernal din oraş, să reducă poluarea şi să aducă noi oportunităţi economice fiecăruia dintre noi. Şi mai are nevoie de o autostradă care să conecteze oraşul de reţeaua europeană de mare viteză. Să ajungem de la Zalău la Cluj sau la Oradea doar pe autostradă într-o jumătate de oră.

Vreau să transformăm în realitate aceste proiecte. Împreună. Fiindcă doar aşa municipiul nostru va deveni un magnet pentru marii investitori naţionali şi internaţionali. Care să vină aici, să îşi deschidă afacerile, să ofere locuri de muncă bine plătite şi să contribuie substanţial la bugetul local.

Cu aceşti bani, vom putea investi în şcoli, spitale, drumuri, trotuare, piste de biciclete, parcuri, locuri de joacă, evenimente culturale, sportive sau proiecte turistice. Este singura cale pentru a readuce tinerii înapoi în Zalău, să îşi întemeieze familii aici, să prospere şi să ducă mai departe moştenirea acestui loc minunat.

Cu Gabriela Carmen Olar primar şi echipa de consilieri ai Alianţei Dreapta Unită, municipiul nostru va înflori.

Putem mai mult. Facem mai bine.

 

Material comandat de Partidul Uniunea Salvați România Filiala Salaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unita USR-PMP”) și realizat de operatorul economic SC Personal Adviser Communication SRL. Cod unic de identificare: 21240009

You may also like

Leave a Comment