Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. “Euro-gol” marcat de Vlad Morar în Grecia

by Călin ONICAŞ
0 comment 52 views
A+A-
Reset

Fotbalistul a înscris de la aproximativ 35m un gol prin care echipa Panetolikos a realizat un punct în partida cu modesta Asteras Tripolis. Cu 5 reuşite în primele opt etape, sălăjeanul se află pe locul secund în clasamentul golgheterilor din prima ligă din Grecia


Fotbalistul în vârstă de 25 de ani continuă evoluţiile bune din campionatul Greciei.

Astfel, în etapa a VIII-a, Vlad Morar a reuşit un gol important pentru Panetolikos. Dar ce gol!?

În minutul 66, la scorul de 0 – 0, sălăjeanul a deschis scorul printr-un şut extraordinar, ca urmare a unei lovituri libere de la aproximativ 35m!

Din păcate, echipa sa a fost egalată în prelungiri de modesta Asteras Tripolis, formaţie clasată pe locul 14.

Totuşi, reuşita lui Morar a echivalat cu un punct, prin care Panetolikos ocupă locul 7, la patru puncte de utima echipă de pe podium.

Cinci goluri în șapte jocuri disputate

Cu golul din weekend, fotbalistul român a ajuns la 5 goluri în primele opt etape, având în vedere că în runda inaugurală el a fost suspendat ca urmare a unei sancţiuni din sezonul trecut.

Prin aceste reuşite, jucătorul în vârstă de 25 de ani ocupă locul secund în clasamentul celor mai buni marcatori din prima ligă a Greciei, alături de încă alţi trei fotbalişti.

Vlad Morar vrea să continue prestaţiile bune şi în etapa viitoare, când echipa sa va evolua în faţa celor de la Panionios.

Aceasta, cu atât mai mult cu cât ochii selecţionerului Naţionalei sunt aţintiţi şi spre el, Cosmin Contra precizând recent că îl urmăreşte şi pe Vlad Morar pentru o posibilă convocare pentru acţiunile viitoare ale “tricolorilor”.

Amănunte pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 31 octombrie.

 


Alte articole pe același subiect:

Vlad Morar, golgheterul campionatului din Grecia!


 

You may also like

Leave a Comment