Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Dragan Kobiljski: “Am arătat caracter şi nu am cedat niciodată. Sper să avem acest comportament şi la meciurile următoare”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 19 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a reuşit să revină de la 0 – 1 la seturi şi să se impună cu 3 – 1 în faţa celor de la CSM Constanţa, în ceea ce a fost prima victorie pe teren propriu din acest sezon


SCM Zalău a bifat prima victorie pe teren propriu în faţa celor de la CSM Constanţa. Chiar dacă au început mai slab meciul şi au cedat primul set, elevii lui Dragan Kobiljski şi Marius Lazăr au arătat multă ambiţie, dăruire şi nu avea cum să dezamăgească un public numeros, venind la sală să-i sprijine.

Astfel, zălăuanii au strâns rândurile, au pus osul la treabă şi aveau să câştige următoarele trei seturi, pentru o victorie cu 3 – 1. Au jucat un volei de calitate, iar exceptând primul set, zălăuanii au fost impecabili, lucru remarcat şi de antrenorul echipei la interviul de la finalul jocului.

“A fost foarte dificil, dar ştiam că ne va fi greu. Nu am jucat cel mai bine azi, dar am arătat caracter, nu am cedat niciodată şi sper că în viitor să fi tot aşa, să continuăm să avem acealaşi comportament. Au jucat foarte bine şi au câştigat primul set. Am început moale jocul, dar după acel prim set, lucrurile s-au îndreptat şi totul a fost bine. Mulţumim suporterilor pentru sprijin”, a spus Dragan Kobiljski.

În urma acestei victorii, SCM Zalău a urcat pe locul 4, având 10 puncte, cu trei mai puţine decât liderul SCMU Craiova. Pe locurile 2, respectiv 3 se află Steaua Bucureşti şi Arcada Galaţi, ambele cu 11 puncte, dar şi cu un joc mai puţin disputat faţă de Craiova şi Zalău.

You may also like

Leave a Comment