VIDEO. Detalii de la accidentul cu patru victime din această seară din comuna Ileanda

by Mircea ARDELEAN
0 comment 73 views
A+A-
Reset

Trei bărbaţi şi o femeie au ajuns miercuri seara la spital, după o coliziune frontală între două autoturisme. Două persoane din municipiul Zalău sunt grav rănite, în timp ce două persoane din comuna Gâlgău au suferit răni mai uşoare

Evenimentul rutier a avut loc miercuri, 6 decembrie, la ora 18.39, pe Drumul Naţional 1 C, la ieșire din localitatea Dăbâceni înspre Ileanda.

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Gâlgău, conducea un autoturism pe direcția Ileanda-Dăbâceni. În împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, şoferul nu s-ar fi asigurat corespunzător în momentul efectuării unui viraj înspre stânga pe un drum lateral.

Ca urmare, maşina condusă de el a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Zalău.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto din Zalău și pasagerul din dreapta au suferit multiple leziuni. În urma impactului, şoferul a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru ca acesta să poate fi descarcerat.

Ambele victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate la spital.

Alte două persoane au suferit răni în urma accidentului rutier de la Dăbâceni. Astfel, conducătorul auto din comuna Gâlgău, dar şi o pasageră din maşina condusă de acesta, au suferit leziuni ușoare. Şi aceştia au fost transportați la spital.

“Conducătorul primului autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă, din cauza leziunilor suferite, conducătorul celui de-al doilea autoturism nu a putut fi testat la faţa locului, urmând a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a menţionat Ioana Lascău – purătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Cazul este cercetat acum de Polițiștii din Jibou. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment