Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO – Descoperire șocantă! Un sălăjean a fost găsit decapitat în curtea unei case. Capul era la 10 metri distanță

by Mihai POP
0 comment 298 views
A+A-
Reset

Descoperire șocantă într-un sat din Maramureș! Trupul decapitat al unui bărbat din Sălaj a fost găsit de vecini, pe treptele unei case, iar ceva mai târziu, s-a descoperit în grădină și capul victimei


Incident şocant în satul Româneşti comuna Boiu Mare din Maramureş. Două localnice au trăit şocul vieţii lor după ce în grădina unei case au descoperit capul unui bărbat. Imediat au anunţat poliţia, iar zona a fost împânzită de criminalişti. La scurt timp aceştia au descoperit şi corpul bărbatului.

Din primele informaţii se pare că localnicul stătea singur în Româneşti şi după ce ar fi consumat băuturi alcoolice ar fi căzut pe treptele din faţa casei.

În urma căzăturii acesta a murit. Totul s-ar fi întâmplat cu câteva zile de a fi descoperit. Anchetatorii cred că porcii lăsaţi liber ar fi încercat să-l mănânce, l-au târât spre grădină şi astfel s-a desprins capul de corp.

Sursele de la Vasile Dale, cadavrul a fost dus la morga Spitalului Judeţean, unde medicii vor stabili, exact cauza decesului dar mai ales data decesului.

Anchetatorii au reușit să îl identifice. Este vorba de un bărbat de 48 de ani, de loc din Sălaj, care în ultimii ani locuia în Maramureș. Era divorțat și trăia mai mult din mila semenilor. De cum s-a lăsat gerul, un localnic milos, impresionat de soarta lui, l-a lăsat să stea într-o casă nelocuită. Moartea sărmanului bărbat este anchetată de poliție.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 10 ianuarie, la ora 13.15, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că a fost găsit cadavrul unui bărbat, fără cap, în localitatea Românești.

La locul evenimentului s-a deplasat echipa complexă de cercetare la fața locului, care a identificat trupul neînsuflețit pe scările unui imobil, iar capul a fost găsit la aproximativ 10 metri, în gradina imobilului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că trupul neînsuflețit aparține unui bărbat de 48 de ani din județul Sălaj.

La fața locului s-au deplasat și lucrători ai Serviciului Județean de Medicină Legală Maramureș, care au transportat cadavrul la morga spitalului Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În urma efectuării acesteia, s-a stabilit faptul că nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: Vasile Dale

You may also like

Leave a Comment