VIDEO. Deputatul Alin Prunean: “AUR – un film prost cu un regizor 𝑠ℎ𝑚𝑒𝑘𝑒𝑟 ce vrea să prostească o țară întreagă!”

by Mircea ARDELEAN
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Sălăjeanul Alin Prunean, deputat din partea partidului REPER, a acuzat parlamentarii AUR pentru faptul că fac circ în Parlamentul României

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, intitulată “Ipocrizia AUR!”, deputatul Alin Prunean deplânge starea din Parlamentul României, acolo unde dezbaterea bugetului pentru anul 2024 este un moment bun pentru a analiza nivelul ipocriziei, nu doar a celor de la putere, ci și a celor din opoziție.

Parlamentarul sălăjean acuză faptul că AUR își susține miile de amendamente la buget, amendamente pe care nici ei nu le votează.

Acesta după ce, în zilele trecute, parlamentarii AUR nu au votat propriile amendamente în ce priveşte şcolile sau spitalele din România, rămânând în faţa plenului cu pancarte în mâini.

“Cei de la AUR nu îşi votează nici măcar amendamentele lor pentru şcoli şi spitale. Ei vor doar să prostească alegătorii şi în anul 2024. AUR – un film prost cu un regizor 𝑠ℎ𝑚𝑒𝑘𝑒𝑟 ce vrea să prostească o țară întreagă!”, a punctat deputatul Alin Prunean.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!