Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Cunoscuta Dana Săvuica și Grădina Zmeilor!

by Mihai POP
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Fost fotomodel de succes și realizatoare de emisiuni TV, Dana Săvuica a surprins azi într-o postare pe rețelele de socializare, vorbind la superlativ de județul Sălaj, acolo unde speră să ajungă cândva pentru a vizita Grădina Zmeilor de la Gîlgău Almașului

Dana Săvuica nu prea mai are nevoie de multe prezentări. Fost fotomodel de succes, care a apărut de mai multe ori pe pagina întâi a celor mai cunoscute reviste din România (a fost și prima femeie din România care a pozat în ediţia locală a revistei pentru bărbaţi Playboy), a fost de-a lungul anilor realizatoare de emisiuni la mai multe posturi TV și acum e o femeie de afaceri.

Deși a ajuns la vârsta de 50 de ani, a rămas la fel de frumoasă și de atractivă. Mâhnită de ceea ce se întâmplă în România, Dana Săvuica a decis să nu mai stea de pe margine în lupta politică din țara noastră. Recent, ea a intrat din convingere în Partidul Ecologist Român, ca și un simplu membru.

Azi, fostul model de succes a fost alături de românii care au fost prezenți la o acțiune în Piața Victoriei, acolo unde s-a pledat pentru o petiție pentru care au semnat peste 700.000 de români! Respectiva petiție s-a conturat într-o lege, care a și trecut de Camera Deputaților, pentru ca în Senat să se piardă în noianul de acte normative.

Legea prevede, printre altele, interzicerea exportului de materie primă din lemn pe o perioadă de 25 de ani, dar și elaborarea unui program național de împădurire.

Între cei prezenți la acțiunea din capitală s-a aflat și Constantin Gabriel Ureche, candidat la Camera Deputaților pe listele PER Sălaj. ”Asigurarea unui mediu curat ar trebui să se afle pe lista de priorități a tuturor formațiunilor politice”, este de părere candidatul Ecologiștilor.

De aceeași părere este și Dana Săvuica, cea care într-o postare live a vorbit despre protejarea naturii și de o Românie sănătoasă. Vedeta din showbiz-ul românesc a vorbit și despre județul Sălaj, mai exact despre Grădina Zmeilor – rezervaţia naturală protejată din localitatea Gîlgău Almașului (comuna Bălan)!

”Sălajul e superb. În zonă exisră peisaje extraordinare. Nu am ajuns încă la Grădina Zmeilor, unde am auzit că se află unele formațiuni stâncoase extraordinare, pe care aș vrea să le văd cândva”, a spus Dana Săvuica.

You may also like

Leave a Comment