Video chat-uri gratuite: șanse mai mari, costuri mai mici

by Stirile din Salaj
0 comment 56 views
A+A-
Reset

Site-urile și aplicațiile clasice de matrimoniale au un mare dezavantaj — costul lor. Ca să folosești cu adevărat serviciile de dating precum Tinder, Bumble, OkCupid sau altele de acest calibru, trebuie mai întâi să plătești pentru acces premium nerestricționat. Asta te va costa câteva zeci de dolari pe lună, pe puțin. Unii utilizatori cheltuie sute de dolari doar pentru posibilitatea să cunoască oameni noi șansa, fie ea cât de mică, să-și găsească dragostea.

Se justifică aceste costuri?

E imposibilă să răspundem categoric la această întrebare. Există o mulțime de exemple în care oamenii își găsesc jumătatea pe aceste servicii de întâlniri așa că investiția financiară e considerată ca parte din planul de viitor și se justifică. Mulți alții însă își irosesc timpul pe site-uri și aplicații de dating, iar căutarea sufletului pereche devine o rutină foarte costisitoare. În acest caz nu prea poți justifica banii aruncați. Pentru astfel de persoane e indicat să se axeze pe alte formaturi alternative de dating și comunicare.  

O alternativă la site-urile matrimoniale scumpe

Dacă ți se pare că site-urile și aplicațiile de dating îți consumă prea mult timp și bani, atunci încearcă să analizezi dacă chiar merită să folosești aceste servicii. Îndrăznim să credem că nu, și tocmai de aceea îți recomandăm variantele de mai jos. 

Platforme de video chat roulette gratuite

Video chat-ul online este un site sau o aplicație care te conectează aleatoriu cu alte persoane prin apel video pentru a putea conversa pe aproape orice temă. Este important de știut că majoritatea serviciilor de video chat sunt gratuite sau dacă nu, atunci foarte ieftine. Chiar și cele cu abonamente premium te vor costa mult mai puțin decât aplicațiile clasice de întâlniri. 

Cum aleg video chat-ul gratuit care să-mi placă?

Îți recomandăm câteva opțiuni:

 • Camlike — un video chat roulette cu un public imens din întreaga lume și servicii de asistență și moderare de înaltă calitate la orice oră ai nevoie. Aplicația dispune de setări flexibile de căutare a interlocutorilor ca video chat Azar și este disponibilă în toate limbile principale. 
 • Azar —  un mix de video chat online și platformă de difuzări video (streaming). Dacă îți place formatul de video streaming atunci Azar va fi pe placul tău. De reținut însă că acest format nu e neapărat indicat pentru întâlniri față în față ci mai degrabă un mod bun de a petrece timpul.
 • HOLLA — un video chat gratuit cu opțiuni de căutare după sex și locație. Aici poți comunica prin apel video, mesaje scrise sau audio așa că alegerea e a ta. Producătorii spun că HOLLA este un serviciu de chat popular în peste 190 de țări. 
 • Chatous — un video chat online minimalist pentru smartphone. Căutarea de interlocutori este ceva mai specială și se face prin hashtags. Sistemul îți caută persoane cu aceleași interese în funcție de acestea. Chatous are și un messenger care este foarte folositor pentru conversații. 
 • Chatspin — încă un video chat roulette gratuit cu filtru de căutare după sexul sau locația utilizatorilor. Producătorii pun mare preț pe anonimat și confidențialitate. De exemplu, poți folosi măști virtuale ca să-ți acoperi fața atunci când comunici cu cineva. Dacă vrei să fii incognito pe chat atunci Chatspin e o alegere foarte bună.
 • JustTalk — un video chat online cu posibilitatea de a comunica atât față în față, cât și pe chat în grup cu prieteni și persoane necunoscute. Opțiunea de chat în grup nu este întâlnită des pe video chat random așa că dacă îți surâde acest format, JustTalk e pentru tine. 
 • Tinychat — nu chiar un video chat clasic ci mai degrabă o platformă de difuzări video (streaming) unde poți difuza tu sau urmări difuzările altor persoane. 
 • Bigo Live — încă un serviciu de video streaming dar cu un design mai modern. Bigo Live nu se axează pe o anumită temă. Aici poți urmări tot felul de difuzări.
 • Chathub — un video chat gratuit destul de standard cu filtre de căutare după sex și limba vorbită. Chathub nu are aplicații mobile dar site-ul funcționează grozav pe browser mobil așa că nu vei avea nicio problemă să-l folosești. 
 • Chat Alternative — un video chat cu căutare de interlocutori după sex și țară. Deși filtrele nu funcționează perfect, e totuși un plus că le ai la dispoziție.
 • Bazoocam —  un video chat oarecum demodat dar care încă persistă. Aici nu dispui de prea multe opțiuni dar ai posibilitatea să joci mini-jocuri online sau să accesezi platforma sa de streaming rezervată exclusiv adulților. 
 • OmeTV — un video chat online destul de popular cu filtre de căutare după sex și locație. OmeTV are și un sistem integrat de traducere a mesajelor scrise și se aseamănă mult cu Chat Alternative, deși acesta are filtre mai avansate și redă rezultate mai precise. 
 • Shagle — un video chat roulette gratuit cu filtre de căutare după sex și locație. O funcție interesantă a site-ului este modul de a face cadouri virtuale utilizatorilor de care îți place. În anumite cazuri, acest lucru te ajută să atragi mai multă atenție și să faci o bună impresie. 
 • Chatrandom — un video chat online cu opțiuni destul de standard. Poți filtra utilizatorii după limbă, sex sau interese ca pe celelalte video chat-uri populare. Una dintre opțiunile originale este accesul la camere de chat tematice unde participă mai multe persoane, precum și un video chat separat doar cu femei, însă acesta este contra cost. 

Suntem siguri că vei găsi o opțiune interesantă în lista de mai sus de video chat-uri. Toate sunt bazate pe același principiul însă există anumite opțiuni care diferă de la platformă la platformă. Publicul poate diferi și el un pic dar nu vei avea nicio greutate să folosești aceste servicii. 

Rețele sociale

Este evident că nu prea mai cunoaștem oameni noi prin intermediul rețelelor sociale. Majoritatea utilizatorilor le folosesc pentru a fi la curent cu ce se întâmplă și a ține legătura cu prietenii și familiile lor. Se poate spune că perioada când rețele sociale erau considerate platforma principală pentru a cunoaște lume nouă a apus. Asta nu înseamnă însă că n-ai cum să-ți faci prieteni noi pe Facebook, Instagram, Twitter, etc. Speranța nu se pierde niciodată!

Avantajul principal al rețelelor sociale este că sunt complet gratuite și au un public enorm în toată lumea, mult mai mare decât orice aplicație de dating sau video chat. Asta poate fi însă și un dezavantaj deoarece e mai greu să găsești o persoană interesantă pe placul tău în așa mulțime. 

Forumuri tematice, portaluri pe net, etc. 

Pe internet poți cunoaște oameni oriunde ai opțiunea de comunicare, chiar și în cele mai neașteptate locuri! De exemplu, să zicem că ai lăsat o recenzie la un produs pe un magazin online și primești un răspuns de la altă persoană. Începeți să comunicați, iar apoi vă dați întâlnire. Sau poate comunici cu alte persoane pe un forum tematic sau site-uri și portaluri accesate de oameni cu aceleași hobby-uri ca tine. Cert este că poți întâlniri pe cineva aproape oriunde. Cel mai important lucru este să nu te limitezi la un anumit format și să nu-ți fie frică să acționezi!

Pe scurt: poți să-ți permiți online dating

E alegerea ta dacă vrei să folosești site-urile și aplicațiile de dating și să cheltui bani pe astfel de platforme. Tot ce vrem să-ți arătăm este că întâlnirile pe net pot fi mult mai accesibile și nerestrictive.

În fiecare an, numărul de cupluri formate pe net crește considerabil. A devenit din ce în ce mai puțin probabil să întâlnești pe cineva offline. Oamenii preferă comunicarea online iar acest lucru nu se va schimba. Trebuie să realizăm că viitorul matrimonialelor este pe net iar asta înseamnă că e important să alegi formatul corespunzător criteriilor tale. Cea mai bună strategie e să încerci cât mai multe opțiuni ca să te convingi care este cea potrivită pentru tine.

Spor la treabă și să ai parte doar de întâlniri plăcute și care nu ustură buzunarul!

You may also like

Leave a Comment