Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Candidatul AUR la Primăria Zalău, susţinut de liderii George Simion şi Cristian Terheş

"VALOAREA omului nu stă nici în bancnote, nici în haine, VALOAREA e ceea ce îți bate în piept și se arată în FAPTE!", spune Ioan Daniel Taloş, candidatul AUR la Primăria municipiului Zalău

by Stirile din Salaj
0 comment 506 views
A+A-
Reset

Peste 500 de membri și susținători AUR din Sălaj au fost prezenți vineri 31, mai 2024 , la întâlnirea cu președintele AUR România -George Simion – și a candidatului la alegerile europarlamentare – Cristian Terheș.

Cu această ocazie, cei doi lideri şi-auarăat din nou susţinerea faţă de candidatul AUR la Primăria municipiului, dar şi faţă de ceilalţi candidaţi AUR pentru Consiliul Judeţean şi Consiliul Local. Totodată, s-a desfășurat un marș de susținere a candidatului Ioan Daniel Taloș, candidatul AUR la fotoliul Primăriei de la Zalău.

O mare galbenă de oameni cu sigla AUR pe steaguri, șepci, tricouri, în inimi și conștiințe, au inundat trotuarele bulevardului din centrul Zalăului, unde au susținut prin discursuri și prezență pe candidatul Daniel Taloș şi pe ceilalţi candidaţi AUR.

“VALOAREA omului nu stă nici în bancnote, nici în haine,

VALOAREA e ceea ce îți bate în piept și se arată în FAPTE!”.

Ioan Daniel Taloş – candidat AUR la Primăria Zalău

 

“Suntem o forță și înțelegem că implicarea fiecărui cetățean în mișcarea Alianței Pentru Unirea Românilor, va aduce o contribuție semnificativă în dezvoltarea societății.
Azi am fost peste 500 de membrii prezenți la întâlnirea cu domnul Președinte George Simion și a candidatului nostru la alegerile europarlamentare, Cristian Terheș.
Pe data de 9 Iunie, poporul va decide”.

Alianța pentru Unirea Românilor Sălaj 

 

 

Material realizat de S.C. Sportul Sălăjean S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

You may also like

Leave a Comment