Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Campanie USR. Spune-ţi off-ul printr-un mesaj proiectat în faţa Guvernului!

by Lucy Kallo
0 comment 47 views
A+A-
Reset

USR a iniţiat o campanie împotriva Guvernului României, prin care îndeamnă cetăţenii să transmită acestuia nemulţumirile, printr-un SMS care va fi proiectat LIVE în faţa Guvernului

În ultimul an, românii s-au confruntat cu cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani: curentul, gazele și
încălzirea s-au scumpit cu 32%, pâinea cu 27%, laptele cu 28%, zahărul cu peste 60%.

Ratele la bănci au crescut de patru ori. Guvernul PSD-PNL a fost incapabil să ia măsuri care să vină în sprijinul oamenilor, susține USR.

Ca urmare, partidul condus de  Cătălin Drulă a inițiat o campanie, prin care să dea jos toată incompetenţa din Parlamentul României.

“Tu ai sărăcit, ei s-au îmbuibat. Trimite SMS la 1769 sau intră pe https://ofertedezavantajoase.ro și transmite-le lui Ciolacu și Ciucă un mesaj, iar noi îl vom proiecta LIVE din fața Guvernului”.

Într-un an, și-au votat salarii mai mari în Parlament, țin cu dinții de pensiile speciale și își ascund incompetența în teze de doctorat plagiate. Într-un an, s-au adunat multe. Ai ocazia să le spui ce simți”.- USR

Aceştia au amplasat un ecran în Piaţa Victoriei, unde vor fi proiectate mesaje din partea oamenilor. Mesajele pot fi trimise prin sms la nr 1769 (fără taxă suplimentară), sau prin accesarea link-ului https://ofertedezavantajoase.ro .

Au fost peste 4.000 de mesaje despre ce înseamnă o zi în România reală.

Despre prețurile din magazin, despre ratele la bancă ce s-au dublat, despre spitalele și autostrăzile promise, dar realizate doar pe hârtie.

USR, am afișat toate aceste mesaje în Piața Victoriei, pentru ca tot Guvernul să le vadă.

Tot astăzi, USR a lansat Cartea Neagră a guvernării PSD-PNL.

“După un an de guvernare PSD – PNL, oamenii suferă cele cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani la energie şi produsele alimentare de bază, iar ratele la bănci au crescut de patru ori”, menţionează Cătălin Drulă, preşedinte USR.

You may also like

Leave a Comment