Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Apariţie inedită deasupra Zalăului – CINCI elicoptere cu oameni de afaceri din Africa de Sud au survolat zona. Scopul a fost… Zalău Value Center

by Mircea ARDELEAN
0 comment 48 views
A+A-
Reset

Vizita oamenilor de afaceri s-a datorat faptului că fondul de investiții condus de aceştia cumpără şase centre comerciale în România, între care şi… Zalău Value Center. Valoarea investiţiei se ridică la peste 320 de milioane de euro!

Un fond de un fond de investiții din Africa de Sud (MAS Real Estate) cumpără de la PKM Development un portofoliu de șase centre comerciale în România. Este vorba de două centre comerciale situate undeva în zona capitalei, iar cele patru centru sunt la Ploieşti, Sfântu Gheorghe, Bârlad şi… Zalău Value Center!

Pentru această afacere, MAS Real Estate pun la bătaie nu mai puţin de 320 de milioane de euro! Sud-africanii se află astfel într-un proces de extindere. Aceasta, după ce în anul 2019 au achiziţionat alte nouă strip-malluri de la PKM Development. Investiţia s-a ridicat la suma de 109 milioane de euro. Cu cele şase centre comerciale, MAS RE ajunge la un număr de 17 proprietăți comerciale în România…

Sâmbătă, 7 mai, dis-de-dimineaţă, nu mai puţin de cinci elicoptere au survolat Zalăul. Probabil că unii cetăţeni s-au gândit că sunt elicoptere de luptă, gândindu-se la conflictul din Ucraina.

În realitate, însă, a fost vorba de elicoptere în care se aflau tocmai oamenii de afaceri din Africa de Sud.

Cei de la MAS Real Estate au dorit să facă o vizită la Zalău Value Center, unul dintre centrele comerciale pe care urmează să le achiziţioneze.

Undeva în jurul ore 9.30, sud-africanii au aterizat în parcarea din faţa centrului comercial. A urmat un tur al centrului comrcial a evolua locaţia.

Mai apoi, oamenii de afaceri şi-au continuat periplul către alte locaţii pe care le deţin în ţara noastră.

You may also like

Leave a Comment