Responsive Menu
Add more content here...


Video – Apariție „de senzație”: Bursuc găsit în curtea unei școli din Zalău

O altfel de intervenție. Jandarmii sălăjeni au fost chemați astăzi să alunge un burscuc din curtea unei unități de învățământ din Zalău. Din fericire, echipa de intervenție care s-a deplasat la fața locului a reuşit să îndepărteze animalul către mediul lui natural

by Mihai POP
0 comment 82 views
A+A-
Reset

Astăzi, în jurul orei 08.30, un apel telefonic a semnalat prezenţa unui bursuc în curtea unei instituţii de învăţământ de pe raza municipiului Zalău.

La fața locului, jandarmii, împreună cu personalul didactic, s-au asigurat că toți elevii sunt în siguranță în incinta clădirii. Totodată, pentru facilitarea intervenției și evitarea stresării animalului, membrii echipajului au solicitat persoanelor aflate în exteriorul perimetrului școlii să păstreze o distanță corespunzătoare.

Prin mijloace specifice, jandarmii au reușit să imobilizeze animalul, iar Citadin Zalău a pus la dispoziția echipajului de intervenție o cușcă pentru transportarea în siguranță a bursucului. Un reprezentant al A.J.V.P.S. Sălaj a însoțit echipajul de jandarmerie, indicând locul cel mai propice pentru eliberarea acestuia, la depărtare de zona locuită, în pădurea Meseș.

Jandarmii sălăjeni îi sfătuiesc pe cetăţeni ca în astfel de cazuri să solicite sprijinul instituţiilor abilitate, pentru a nu-şi pune în pericol viaţa sau integritatea corporală. Bursucul poate fi periculos și cel mai bine este să evitați contactul cu animalul.

You may also like

Leave a Comment