VIDEO. Alternativa Dreaptă continuă protestele împotriva Guvernului – După Zalău şi Şimleu Silvaniei, “marșul pentru dreptate” a ajuns la Oradea şi urmează Cluj -Napoca

by Mircea ARDELEAN
0 comment 130 views
A+A-
Reset

Alternativa Dreaptă intensifică protestele auto împotriva Guvernului României și a măsurilor luate de premierul Marcel Ciolacu. După manifestările de la Zalău şi Şimleu Silvaniei, liderii partidului – Gavril Lucian Gal și Ciprian Tomele – au lansat la Oradea un marș maraton, prin care membrii şi simpatizanţii Partidului Alternativa Dreaptă vor să protesteze în toate orașele din Transilvania

Deşi s-a lansat doar în primăvară, filiala judeţeană a Partidului Alternativa Dreaptă are activitate, iar liderul Gavril Lucian Gal se implică în diferite acţiuni. Doar în ultimele luni, în Sălaj au avut loc nu mai puţin de cinci proteste în municipiul Zalău şi oraşul Şimleu Silvaniei, ultimele fiind organizate în luna noiembrie.

Gavril Lucian Gal preşedintele Alternativa Dreaptă Sălaj -, alături de alţi lideri zonali, vrea să organizeze un marș maraton, prin care – în următoarele două luni – Alternativa Dreaptă să protesteze în toate oraşele din Transilvania!

Startul acestui marş maraton s-a dat sâmbătă, 23 decembrie, la Oradea. În oraşul de pe Criş, liderii partidului, Gavril Lucian Gal și Ciprian Tomele, au condus un marș pentru dreptate, străbătând orașul la volanul propriilor autoturisme. A fost un protest auto organizat de ALTERNATIVA DREAPTĂ împotriva măsurilor fiscale adoptate de Guvernul României şi prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Protestul a fost unul paşnic, dar ferm, astfel că sute de mașini au format o coloană care a mărşăluit pe străzile municipiului Oradea. Manifestările organizate de Alternativa Dreaptă au fost însoţite de mulţi cetăţeni care au ţinut astfel să îşi exprime revolta împotriva sistemului fiscal actual.

Care au fost lozincile celor care au protestat: “Veniturile noastre și stabilitatea locului de muncă sunt afectate iresponsabilitatea Guvernului”, “Trebuie să avem grijă de ce-i al nostru. Trebuie să avem grijă de România”, “Noi suntem Alternativa. Noi suntem Alternativa Dreaptă”, “Oare să fim sortiți pieirii ca națiune?”, “Oare vom alege să privim nepăsători cum se prăbușește totul în jur?”, “Oare nu ne rămâne decât să ne îngropăm speranțele?”, “Oare vom permite ca visele noastre și ale copiilor noștri să fie distruse de neglijența unor politicieni corupți?”, “Tăcerea și ignoranța noastră îi avantajează pe cei ce sunt la putere de 33 de ani”, “Luptăm pentru bunăstare, luptăm împotriva corupției, luptăm împotriva partidelor care si-au dat mâna ca să distrugă țara”, “Hai alături de noi. Hai alături de Alternativa Dreaptă”, “Ai grijă de ce-i al tău! Ai grijă de România!”.

“Nu mai suportăm să plătim jumătate din salariu la stat. Noi muncim ca ei să primească Pensii speciale, maşini de ultima generatie şi tot felul de privilegii. Trebuie să avem grijă de ce-i al nostru. Trebuie să avem grijă de România. Prin aceste proteste, dorim să trezim poporul! Vrem să protestăm în toată Transilvania, iar următorul protest va avea loc la Cluj-Napoca”.
Gavril Lucian Gal – preşedintele Alternativa Dreaptă Sălaj

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj, care în această săptămână va apărea vineri, 29 decembrie.

You may also like

Leave a Comment