Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Adrian Neaga, una dintre noutăţile meciului de gală de la Cupa Viitorul

by Cristian MOLDOVAN
5 comments 59 views
A+A-
Reset

Fostul mare atacant de la Steaua Bucureşti va participat la meciul de gală care va deschide ediţia a XV-a a tradiţionalei competiţii de fotbal juvenil


Cupa Viitorul a ajuns la ediţia a XV-a în acest an. Tradiţionala competiţie de fotbal rezervată copiilor a ajuns una dintre cele mai puternice competiţii la nivelul juvenil din ţară. Deşi a început ca un proiect regional, competiţia a devenit în fiecare an tot mai puternică, iar în prezent a devenit o competiţie internaţională. De altfel, de-a lungul ediţiilor, la Cupa Viitorul au evoluat nume precum Ianis Hagi, Cristian Manea, George Puşcaş (componenţi ai naţionalei României U 21) sau sălăjeanul Vlad Morar care în prezent evoluează în Superliga Greciei, la Panetolikos.

Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 19 – 22 august, la şapte categorii de vârstă, în trei locaţii. Este vorba despre Stadionul Municipal Zalău, Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean şi, în premieră, Stadionul Comunal din Popeni.

Universitatea Craiova, Luceafărul Cluj, LPS Satu Mare, CSM Oradea, Academia Debrecen, Academia Szeged, FC Dumbrăviţa, Minaur Baia Mare, Abba Jibou, Barcău Nuşfalău, Sportul Şimleu, Viitorul Zalău, Il Calcio SAtu Mare, Juventus Satu Mare, LPS Bihorul Oradea, Kiss Turnu Severin sunt echipele care vor participa la ediţia a XV-a.

Şi în acest an, în deschiderea competiţiei va avea loc un meci de gală, în care vor participa glorii ale fotbalului românesc. De-a lungul anilor, sălăjenii au avut ocazia să-i urmărească în cadrul acestui meci de gală pe Miodrag Belodedici, Neluţu Sabău, Mihail Majearu, Ionel Ganea sau Cosmin Contra. Şi în acest an, până la momentul redactării acestui articol au confirmat prezenţa Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Vali Savadoşi şi, în premieră, Adrian Neaga – fostul mare atacant de la Steaua Bucureşti. De asemenea, pentru prima dată la această competiţie va fi prezent şi căpitanul naţionalei României a artiştilor, Kamara.

Organizatorii mai discută şi cu alte glorii ale fotbalului românesc şi în funcţie de programul acestora, pot apărea şi alte nume noi.

Meciul de gală va avea loc luni seara de la ora 20.00 la Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean, între Gloriile Fotbalului Românesc şi o selecţionată alcătuită de omul de afaceri din Sălaj, Adrian Sturz.

Mai jos puteţi urmări conferinţa de presă ce a avut loc miercuri, de la ora 12.00.

You may also like

5 comments

caty 14 august 2019 - 14:34

in ce calitate e sabou acolo???ca e neclar!! ori e presedinte la ajf Salaj ori presedinte de club ??? asa functioneaza in Romania ??cred ca doar aici e posibil !!! rusine lor !!

Reply
Cupa zalau 15 august 2019 - 15:54

Pai și restul echipelor? Parca zicea cas 25 cluburi ei au enumerat doar 17,restul care sunt

Reply
George 15 august 2019 - 16:15

A prezentat 17 echipe din 25 ce zicea că sunt prezente,celelalte?

Reply
Vasy 17 august 2019 - 20:39

Cel mai tare turneu?? Uitativa la Brașov ce promovare ce profesionalism cum prezintă toate echipele au live Scores etc etc și nu doar la Brașov uitativa la competițiile din tara,aici doar sa se ascundă niste bani și chiar foarte multi,până acum cu tot respectul doar comune din România din ce echipe sau prezentat la marea CINFERINTA DE PRESA și acolo s-au cheltuit ceva bani,infine șmecheri și noi prosti

Reply
Cupa zalau 18 august 2019 - 17:59

Sunteți praf,văi de capu vostru!

Reply

Leave a Comment