Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Accident rutier la o trecere de pietoni din Zalău – Şi-a făcut praf bolidul de zeci de mii de euro

Un BMW a fost implicat în această seară într-un eveniment rutier petrecut nu departe de sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Cetăţenii din zonă reclamă faptul că semafoarele au fost scoase din funcţiune, existând un pericol permanent în rândul pietonilor

by Mircea ARDELEAN
0 comment 7.7K views
A+A-
Reset

Duminică seara, în jurul orei 21.00, pe strada Tudor Vladimirescu (puţin mai sus de intersecţia cu strada Fabricii) a avut loc un accident de circulaţie.

În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism de lux, cel mai probabil un BMW seria X6.  Bolidul în valoare de zeci de mii de euro rula pe direcţia IPJ Sălaj – Autogară.

La un moment dat, în apropierea unei treceri de pietoni, autoturismul a părăsit carosabilul şi a intrat în parapetul metalic de protecție de pe partea dreaptă a sensului de deplasare. BMW-ul a rupt parapetul şi a spart bordura, iar bucăţi mari de beton au fost aruncate la câţiva metri.

Cetăţenii din zonă  reclamă faptul că semafoarele au fost scoase din functiune

Din câte se pare, şoferul ar fi încercat prin această manevră riscantă să evite un pieton ce traversa drumul.

Un cetăţean care a trecut prin zonă la scurt timp după producerea accidentului deplânge dispariţia semafoarelor, care ar fi fost scoase din funcţiune, precizând faptul că acel loc este extrem de riscant pentru orice pieton.

În urma impactului, bolidul a suferit avarii serioase. La faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie de la poliţie, ambulanţă şi pompieri. ISU Sălaj a deplasat la locul accidentului şi o autospecială de descarcerare.

Vom reveni cu amănunte!

 

 

You may also like

Leave a Comment