Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. A ieșit soarele și pe strada Valeriei Motogna! Patrick, băiețelul fostei handbaliste diagnosticat cu leucemie, a făcut transplantul!

by Lucy Kallo
0 comment 52 views
A+A-
Reset

Băiețelul fostei handbaliste Valeria Motogna, diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută, a reușit să primească transplantul la clinica din Genova. A fost cel mai frumos cadou pentru fostul port-drapel al României de la Jocurile Olimpice de la Beijing din anul 2008

Atunci când treci prin momente grele ale vieții, tot ce aștepți și în ce îți pui credința sunt veștile bune!

Și iată că, pe final de an, veștile bune au reușit să apară și în familia Motogna.

Fosta internațională Valeria Motogna, care în anul 2008 a fost port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing, se bucură acum de faptul că băiețelul ei a făcut transplantul de care avea mare nevoie pentru a putea avea o viață normală!

Fosta vicecampioana mondială cu Naționala României se află acum în Italia, la „Istituto Giannina Gaslini” din Genova, acolo unde micuțul Patrick a primit transplantul de care avea nevoie, pentru a putea avea o copilărie fericită.

La frageda vârstă de un an, Patrick a fost diagnosticat cu leucemie mieloblasică. În urma strângerii de fonduri pentru ajutorarea familiei, micuțul începuse deja tratamentul costisitor.

Se spune că rugăciunea unei mame este cea mai puternică. Și iată că Dumnezeu nu doarme niciodată și întinde o mână acestei familii. Acum, Patrick a primit transplantul exact de ziua mamei sale, care pe data de 16 decembrie a împlinit 43 de ani.

Vor veni încă vremuri grele pentru ca micuțul Patrick să aibă o viață ca orice copil, dar cu siguranță speranțele și credința familiei Motogna îi vor ajuta pe aceștia să treacă cu ușurință peste ele.

Cel mai binecuvântat cadou de ziua mea a fost transplantul lui Patrick! Știm că urmează o perioadă dificilă, o luptă grea, cu multe încercări!

Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să ne ajute, să le trecem cu bine! Mulțumesc tuturor pentru urările transmise, vă întorc aceleași gânduri bune!” – Valeria Motogna

Mai multe pe acest subiect, în următoarea ediţie a ziarului Sportul Sălăjean, care va apărea joi, 5 ianuarie 2023.

You may also like

Leave a Comment