Victorii pentru junioarele III de la HCVM şi CSS Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 672 views
A+A-
Reset

Atât HC Valeria Motogna, cât şi CSS Zalău au reuşit să obţină victorii în meciurile din etapa a XVII-a a Campionatului Naţional


La finele săptămânii trecute au avut loc meciurile etapei a XIX-a din Campionatul Naţional de handbal feminin la categoria de vârstă junioare III. Din Seria K fac parte HC Valeria Motogna şi CSS Zalău, singurele reprezentante ale Sălajului în această competiţie. De altfel, fetele pregătite de Valeria Motogna şi Ana Maria Şomoi sunt liderul Seriei, având un sezon extraordinar în care visează frumos şi aşteaptă cu încredere turneul valoare.

În această rundă, HC Valeria Motogna a reuşit să obţină o victorie clară pe teren propriu, în faţa celor de la ACS KKS Cămin 1 Satu Mare, formaţie aflată pe locul 4. Sălăjencele s-au impus cu 28 – 22, menţinându-se pe prima poziţie a clasamentului.

O etapă foarte bună au avut şi fetele de la CSS Zalău care au reuşit să se impună cu 24 – 16 în deplasarea de la ACS Ersport Sălacea. După acest succes, CSS Zalău se menţine pe locul 6.

La junioare II, în etapa a XI-a a avut loc derby-ul judeţean dintre CSS Zalău şi HC Valeria Motogna, partidă încheiată la egalitate, scor 25 – 25. În Seria G, HCVM se află pe locul 4, în timp ce CSS ocupă locul 8, ultimul.

You may also like

Leave a Comment