Responsive Menu
Add more content here...


Victor Simões şi-a prelungit contractul!

by Mihai POP
0 comment 328 views
A+A-
Reset

Conducerea clubului a reuşit să parafeze prelungirea contractului cu brazilianul Victor Simões (n. 20 martie 1998). Voleibalistul în vârstă de 26 de ani a fost unul dintre oamenii de bază din sezonul trecut, în care gruparea sălăjeană s-a clasat pe un nesperat de bun loc 5.

Chiar dacă a ajuns la Zalău doar în toamna anului trecut, sud-americanul s-a simţit ca acasă, iar fanii l-au primit cu căldură. Ca urmare, s-a discutat despre o prelungire a contractului, pe care ambele părţi au agreat-o.

Trăgătorul secund al Zalăului a ajuns în Europa acum  6 ani, când a evoluat la formaţia Voleibol Clube Viana din Portugalia. După doar un singur sezon, Victor Simões a revenit în ţara natală, unde a jucat timp de doi ani la echipele Praia Grande Vôlei şi Copagaz Campo Grande.

În vara anului 2022 a revenit pe bătrânul continent, şi chiar în România, la Unirea Dej, unde a evoluat timp de un sezon. Acoo l-a remarcat managerul Adrian Feher, cel care l-a adus la SCM Zalău, acolo unde se pregăteşte pentru o nouă aventură.

„Mă bucur că a semnat o nouă înţelegere cu Zalăul, unde el s-a simţit foarte bine. Şi noi am fost mulţumit de serviciile sale, doar ştiam că este un voleibalist super talentat. Sper ca, împreună, să reuşim să ne îndeplinim obiectivele pentru noul sezon, un sezon dificil, în care SCM Zalău va juca pe trei fronturi”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment