Responsive Menu
Add more content here...


Veşti importante de la Agrij. Stau să înceapă lucrările la proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere în valoare de 12 milioane de lei

Primarul Ştefan Berar va semna în această lună contractul pentru execuţia lucrărilor, iar în primăvară ar putea începe lucrările propriu zise. Proiectul primeşte finanţarea pe Programul “Anghel Saligny”, urmând a se asfalta nu mai puţin de 12,5 km de drumuri, străzi şi uliţe din comună

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Pe Programul “Anghel Saligny”, Primăria comunei Agrij va primi finanţare în valoare de 12 milioane de lei pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes local în comuna Agrij”. În toamna trecută, primarul Ştefan Berar semna contractul de finanţare şi tot în finalul anului trecut spera să finalizeze şi restul biroccaţiei pentru ca în acest an să fie de executate doar lucrările propriu zise. Nu s-a putut, asta şi din cauza Ordonanţei care a dat peste cap primăriile din toată ţara.

Însă, primarul Ştefan Berar vine cu veşti importante pentru cetăţenii comunei şi anunţă că în această lună va semna contractul de execuţie a lucrărilor. Câştigătorul licitaţiei a fost firma Delcar, astfel că în această primăvară ar putea începe lucrările la unul dintre cele mai mari proiecte din istoria comunei.

În cadrul acestui proiect se vor moderniza aproximativ 12,5 km de drumuri aflate atât în intravilanul, cât şi în extravilanul comunei. Vor fi modernizate 5 sectoare de drumuri din satele Agrij şi Răstolţu Deşert. Se vor asfalta sectoarele Osos Măgura Secături (2.783 m), DC 72 – Humoroaia – Sugăreasa - Dealu Rătesei - Gura Rătesei – Arinii Mulţi (4.396 m), Sub Cehal (1.656 m) cu La Niculiţa (572 m), Dealu Mocanilor (1.000 m) şi Unchiu Calului – Drumul Oilor (1.376 m).

 

“Luna aceasta urmează să mă întâlnesc cu constructorul pentru a semna contractul pentru execuţia lucrărilor. Ne-am fi dorit să terminăm mai repede cu documentaţia, însă nu am putut. Ne-a încurcat şi acea Ordonanţă. După ce voi semna contractul de execuţie vor începe şi lucrările”, ne-a menţionat primarul Ştefan Berar.

You may also like

Leave a Comment