Responsive Menu
Add more content here...


Veşti îmbucurătoare. Motociclista readusă la viaţă de un cadru medical din Sălaj şi-a revenit miraculos!

by Mihai POP
0 comment 53 views
A+A-
Reset

A avut zile! Starea tinerei rănite într-un grav accident de motocicletă, în Beclean – salvată de asistenta Roxana Pinju din cadrul SAJ Sălaj – s-a îmbunătăţit vizibil. De câteva zile, femeia de 35 de ani nu mai este conectată la aparate, este conştientă, a început să mănânce şi să vorbească


Roxana Pinju se întorcea din concendiu, când drumul său a fost blocat de un groaznic accident rutier ce a avut loc în Beclean, judeţul Bistrţa-Năsăud, între un autoturism şi o motocicletă.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unei tinere aflată pasageră pe motocicletă.

Impactul a fost atât de puternic, încât casca de protecţia i-a sărit din cap şi femeia s-a lovit puternic de asfalt. Roxana – asistent medical în cadrul Serviciului Judeţean De Ambulanţă Sălaj – a intervenit rapid la salvarea motociclistei căreia i-a acordat primele îngrijiri mediicale până în momentul sosirii medicilor.

Intervenţia Roxanei a fost decisivă pentru ca tânăra să fie transportată la Spital cu semnele vitale, deşi starea sa era în continuare gravă, fiind internată la secţia ATI.

Totuşi, la o săptămână de la petrecerea evenimentului, veştile sunt îmbucurătoare, iar motociclista face progrese mari, astfel că în prezent nu mai este conectată la aparate şi i se administrează hrană solidă, după cum spune cei de la Free Bikers Hunedoara, un ONG din care face parte şi femeia în vârstă de 35 de ani, rănită în accidentul din Beclean.

“Oana Iezan-Raţ face progrese mari, e o luptătoare. În momentul de faţă nu mai e conectată la aparate şi i s-a administrat hrană solidă. Nu conştientizează ce se întâmplă cu ea, nu ştie unde se află, nu ştie despre accident, mi-a spus să merg la ea cu motorul. Mă recunoaşte, recunoaşte rudele, dar încă este sub efectul traumei la cap şi a tratamentului puternic medicamentos. Trebuie timp şi răbdare să îşi revină în totalitate. Vă mulţumim din suflet pentru gândurile bune şi că sunteţi alături de noi”, se arată în postarea celor de la Free Bikers Hunedoara.

You may also like

Leave a Comment