Responsive Menu
Add more content here...


Vești bune: Termenul de înscriere la concursurile pentru angajare scoase de Jandarmeria Sălaj, a fost prelungit

S-a prelungit perioada de înscriere la concursul pentru ocuparea funcției de ofițer specialist II în cadrul Compartimentului Informare, Relații Publice și cu Publicul, în cadrul Jandarmeriei Sălaj, prin rechemare în activitate sau încadrare directă

by Mihai POP
0 comment 361 views
A+A-
Reset

S-a prelungit perioada de înscriere la concursurile pentru ocuparea funcțiilor de ofițer specialist II la Compartimentul Financiar și ofițer specialist II la Compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

14 IUNIE este noul termen de transmitere a dosarului complet, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriasalaj.ro.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj organizează CONCURS, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, în vederea ocupării următoarelor posturi vacante:

1. Ofiţer specialist II la Compartimentul Financiar

Detalii: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2120

2. Ofiţer specialist II la Compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar şi Protecţia Mediului

Detalii: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2127

Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând link-urile de mai sus. De asemenea, puteți contacta la telefon 0260-669722, interior 24535 / 24407 sau direct la sediul I.J.J. Sălaj, situat în muncipiul Zalău, bd. Mihai Viteazul, nr. 105/A

You may also like

Leave a Comment