Responsive Menu
Add more content here...


VEȘTI BUNE! Micuța Raluca se simte foarte bine și se pregătește de transplant!

by Călin ONICAŞ
0 comment 6,6K views
A+A-
Reset

Chiar de ziua ei de naștere, mama fetiței de 8 anișori din Zalău care are leucemie este optimistă. “Prima persoană care mi-a spus <La Mulţi Ani> a fost fiica mea. Cadoul? Cel mai important cadou sunt copiii mei. Atât timp cât ei sunt bine nu am nevoie de altceva”, spune Szilagyi-Birta Anamaria din Clinica “Bambino Gesu” din Italia, acolo unde copila sa a terminat cu brio a patra cură de citostatice


A trecut aproape o lună de când micuţa Raluca Szilagyi-Birta a ajuns la Clinica “Bambino Gesu” din Roma, în căutarea miracolului care să o transforme într-un om ce poate trăi o viaţă normală.

După ce a făcut primele analize în Italia, sălăjeanca noastră a continuat tratamentul, iar de câteva zile a terminat cu brio a patra cură de citostatice, iar în cursul lunii ianuarie doctorii au putea realiza transplantul de măduvă osoasă!

“Raluca se simte foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu. Am terminat de o săptămâna şi două zile ultima cură de citostatice. În prezent, ea se simte bine, analizele sunt scăzute, dar așa e normal. Suntem în spital de 2 săptămâni. Sperăm că – cu ajutorul lui Dumnezeu – în luna viitoare se va face transplantul. Până la urmă, frățiorul ei nu este compatibil şi în momentul de faţă se caută donator extern, iar – dacă nu se găsește persoana -donator va fi unul dintre părinți”, ne asigură mama fetiţei.

Nedespărţită de fiica sa, Szilagyi-Birta Anamaria are azi o zi mai specială: ziua de naştere. În condiţii normale, femeia de 34 de ani sărbătorea în acest moment alături de familie, prieteni sau colegi.

Încercată de soartă, ea îşi aniversează ziua de naştere la căpătâiul fiicei de 8 anişori la clinica din Peninsulă. Cu toate acestea, ea nu disperă, ba chiar este plină de optimism, un optimism venit şi de la starea copilei. De fapt, şi cel mai important cadou pentru ziua ei de naştere este starea bună a Ralucăi.

“Cadoul meu cel mai important sunt copiii mei. Atât timp cât ei sunt bine nu am nevoie de altceva. Apropo, Raluca a fost prima care mi-a urat < La mulţi ani”>. Îmi iubesc enorm familia şi ei sunt cei mai importanți pentru mine. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru omul minunat de lângă mine – soțul meu, care mă sprijină necondiționat şi ne iubește enorm şi noi la rândul nostru îl iubim! Vă mulțumim tuturor pentru susţinere şi vă dorim Sărbători binecuvântate şi toate cele bune!”, a spus Szilagyi-Birta Anamaria pentru Ştiri din Sălaj şi Sportul Sălăjean.

Așadar, acum se caută donator de măduvă osoasă, pentru ca specialiștii de la Clinica “Bambino Gesu” să realizeze transplantul prin care Raluca să revină la o viață normală.

Dacă acum ea va petrece Sărbătorile de Iarnă în spital, cu toții sperăm că la următorul Crăciun ea să poată simți mirosul crenguțelor de brad și să se poată bucura de mirajul acestei sărbători, ACASĂ, alături de cei dragi!

You may also like

Leave a Comment