Responsive Menu
Add more content here...


Paşi importanţi pentru drumul de mare viteză Baia Mare – Jibou – Dej

Consiliul Județean Sălaj a anunțat marți, 28 mai, că vor începe lucrările pentru Studiul de Fezabilitate al Drumului de mare viteză Baia Mare - Bistrița, Lot 1 Baia Mare - Dej

by Mihai POP
0 comment 10.7K views
A+A-
Reset

Drumul de mare viteză este așteptat cu foarte multă speranță, atât de participanții la traficul din nord-vestul României, cât și de locuitorii județelor pe care le traversează, pentru că va determina dezvoltarea economică din regiune, creșterea nivelului de trai, siguranță în circulația vehiculelor și reducerea timpilor petrecuți în trafic.

Varianta de traseu Baia Mare – Jibou – Dej tranzitează UAT-urile Benesat, Someș-Odorhei, Jibou, Surduc, Băbeni, Lozna, Letca, Ileanda, Rus și Gâlgău.

Traseul definitiv al drumului de mare viteză va fi stabilit în urma studiului de fezabilitate, care ar putea fi finalizat în septembrie 2024.

Suntem bucuroși să anunțăm că vor începe lucrările pentru Studiul de Fezabilitate al Drumului de mare viteză Baia Mare – Bistrița, Lot 1 Baia Mare – Dej, și că demersurile făcute de Consiliul Județean Sălaj au dat roade: viitoarea arteră va trece prin județul nostru.

Mulțumim primarilor din Benesat, Someș-Odorhei, Năpradea, Jibou, Surduc, Băbeni, Letca, Lozna, Ileanda, Rus și Gâlgău pentru contribuția lor esențială la acest prim succes!

Cu sprijinul lor, vom avea drum de mare viteză pe la Jibou, iar pentru a conecta orașul de pe Someș și Drumul Nordului de Autostrada Transilvania, Consiliul Județean va construi un drum expres, între Jibou și Românași, deschizând, astfel, noi oportunități de dezvoltare pentru Sălaj”, a transmis Consiliul Județean Sălaj.

You may also like

Leave a Comment