Veste fulgerătoare. S-a stins din viaţă Augustin Mureşan – membru fondator al CS Rapid Jibou şi prim-vicepreşedinte PSD Jibou

by Mihai POP
0 comment 483 views
A+A-
Reset

Născut la Someş Guruslău, comuna Năpradea, Augustin Mureşan a început să practice fotbalul la echipa din localitate. Ulteiror a făcut pasul spre echipa de fotbal din Jibou, însă, apogeul carierei de fotbalist l-a atins la Silvania Cehu Silvaniei, echipă pentru care a evoluat la nivelul Diviziei C (actuala Liga 3). După ce a pus “ghetele în cui”, Mureşan a rămas aproape de fenomenul fotbalistic şi a fost unul dintre membri fondatori ai Clubului Sportiv Rapid Jibou.

Era un om foarte implicat şi activ, apreciat de comunitatea din Jibou, oraş în care s-a stabilit.

Pe parte profesională, Augustin Mureşan a lucrat la Confecţii Jibou, fiind ulterior şi şef la Comat Jibou, după care s-a privatizat. În ultimii ani avea deschisă o firmă de comerţ cu electrocasnice şi materiale de construcţii.

Era implicat şi în mediul politic din dorinţa de a contribui la dezvoltarea comunităţii. A fost prim-vicepreşedinte PSD Jibou

Pe data de 23 noiembrie 2023 a împlinit 63 de ani şi din câte se pare nu ar fi avut nicio problemă de sănătate. Însă, din păcate, miercuri dimineaţa, comunitatea din Jibou a primit o veste fulgerătoare, Augustin Mureşan a trecut la cele veşnice.

Din câte se pare ar fi suferit un infarct, fiind găsit acasă de către membrii familiei.

În urma sa rămâne familia îndoliată, soţia şi fiul său, Alexandru, cel care i-a călcat pe urme, evoluând şi el fotbal la Rapid Jibou sau Someşul Someş Odorhei.

“În aceste clipe de grea încercare suntem alături și transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru, Augustin Muresan. Cuvintele nu vor șterge lacrimile și îmbrățișările nu vor ușura durerea, dar aminitirile frumoase pe care le vom păstra în suflet pentru totdeauna, dragostea și învățăturile dăruite tuturor celor dragi de-a lungul vieții, să fie punte pentru depășirea acestor momente dificile. Sincere condoleanţe întregii familii Muresan! Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și Lumină!”

Organizaţia PSD Jibou

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!