Responsive Menu
Add more content here...


„Vesel” la volan în a doua zi de Paște. Un tânăr din Ucraina a fost prins de polițiști în timp ce conducea drogat și fără permis prin Zalău

Un tânăr în vârstă de 32 ani din Ucraina s-a ales cu dosar penal după ce, în seara zilei de luni, a fost găsit în trafic, în timp ce conducea un autoturism cu viteză peste limita legală, având suspendat dreptul de a conduce. Testul antidrog a ieşit pozitiv, motiv pentru care el e cercetat şi pentru şofat sub influența unor substanțe psihoactive

by Mihai POP
0 comment 332 views
A+A-
Reset

Potrivit unui comunicat transmis marți de IPJ Sălaj, mașina condusă de tânăr a fost oprită luni, 6 mai a.c., în jurul orei 20.55, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Zalău.

Acesta conducea un autoturism, cu viteza de 78 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul în cauză are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor cu efect psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

You may also like

Leave a Comment