Responsive Menu
Add more content here...


Vasile Fodor, scor spectaculos la Primăria Năpradea. “Am câştigat tot ce s-a putut!”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 74 views
A+A-
Reset

Proiectele implementate în ultimii ani şi realizările din comună au contat pentru cetăţeni, care i-au acordat votul de încredere primarului PNL – Vasile Fodor şi a câştigat al treilea mandat cu un procent de 76%! Şi în Consiliul Local, echipa PNL Năpradea are majoritate, urmând să beneficieze de 7 consilieri din 11


O serie de investiţii importante a reuşit administraţia condusă de Vasile Fodor pentru comuna Năpradea, care din 2012 a accelerat ritmul dezvoltării.

Infrastructura rutieră, cea şcolară, reabilitarea clădirilor publice şi asigurarea de utilităţi s-au aflat printre priorităţile administraţiei din Năpradea, iar toate acestea au fost apreciate din plin de cetăţeni.

După două mandate reuşite, Vasile Fodor îl începe şi pe al treilea, de data aceasta având un scor zdrobitor la alegerile locale de duminică.

Nu mai puţin de 1013 voturi a strâns candidatul PNL la funcţia de primar, faţă de 320 cât a primit contracandidatul său, Alexandru Turău de la PSD.

Un simplu calcul arată că Vasile Fodor a câştigat al treilea mandat de primar cu un procentaj de 76%, mult mai clar decât în 2016, când a obţinut 57% din voturi.


“Nu pot decât decât să le mulţumesc tuturor cetăţenilor care mi-au acordat sprijinul. Am câştigat tot ce s-a putut. Eu le mulţumesc şi celor care nu m-au votat şi sper să îmi acorde sprijinul pe viitor. Ţin să precizez că voi fi primarul tuturor. Aduc mulţumiri echipei mele care m-a sprijinit în toată campania. Acum trecem la treabă pentru a continua dezvoltarea comunei”,
ne-a declarat primarul Vasile Fodor.

Şi în Consiliul Local, PNL a câştigat detaşat, reuşind să strângă 746 de voturi, în timp ce pe locul secund s-a aflat PSD, cu 341 de voturi.

“Sunt foarte mulţumit şi de numărul voturilor pentru consiliul local. Avem majoritate şi putem trece la treabă”, spune Vasile Fodor.

În mandatul 2020 – 2024, PNL va avea şapte consilieri locali, iar de la PSD vor fi trei consilieri. În Consiliul Local a mai intrat şi un candidat de la PMP, prin redistribuire.

Cel mai probabil, viceprimarul comunei Năpradea va fi tot Eugenia Pop, cea care a mai ocupat această funcţie cu succes în mandatul 2016 – 2020 şi s-a implicat în toate proiectele.

Alegerile locale au trecut, la fel şi bucuria câştigării la pas a mandatului următor, astfel că de luni, administraţia locală a şi început treaba pentru a realiza ceea ce îşi propune să facă în următorii patru ani.

“Priorităţile sunt finalizarea proiectelor care sunt în derulare, dar şi demararea procedurilor pentru celelalte proiecte pe care le-am prezentat în campanie”, a subliniat Vasile Fodor.

 

Mai mult pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj, care va apărea miercuri împreună cu Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment