Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Vasile Bulgărean a atacat-o public pe Corina Forț. Ce acuze îi aduce inspectorul școlar general profesoarei de istorie

by Mihai POP
1 comment 29 views
A+A-
Reset

Vasile Bulgărean a avut o reacție dură la adresa activității de la Casa Corpului Didactic, instituție condusă de Corina Forț. Totul s-a întâmplat în prezența a numeroase persoane implicate în procesul educațional. Inspectorul școlar general a susținut că s-au făcut multe greșeli


La ceremonia oficială de investire în funcția de director a Casei Corpului Didactic a lui Gheorghe Bancea (consilier local PNL Zalău), inspectorul general școlar, Vasile Bulgărean a avut mai multe remarci dure la adresa activității instituției și implicit a Corinei Forț – fostul director și profesor de istorie la Colegiul Național “Silvania” din Zalău.

Până la numirea lui Bancea, Casa Corpului Didactic Sălaj a fost condusă timp de opt ani de Corina Forț, soția fostului secretar de stat, Călin Forț și președinte al PSD Zalău.

Vasile Bulgărean a susținut că în trecut, referindu-se clar la mandatul doamnei Corina Forț, s-au făcut multe greșeli, iar în inspectorat sunt multe neajunsuri. Toate remarcile au fost făcute în prezența a numeroase persoane care ocupă funcții importante în învățământul sălăjean.

Remarca lui Bulgărean a fost făcută după ce Corina Forț și-a susținut ultimul discurs din calitatea pe care o deținea.

“Casa Corpului Didactic trebuie să își împlinească rolul. Știm că este o situație specială, va trebui să colaborăm pentru că s-au făcut multe greșeli în trecut. Cer sprijin de la Casa Corpului Didactic pentru că sunt blocate conturile Inspectoratului Școlar Județean Sălaj. Vin dimineața și sunt probleme la Inspectorat și aceste lucruri trebuie să le aducem la zi. Doresc ca în următorul interval de timp neajunsurile să fie remediate și la Inspectoratul Școlar pentru că să vi și să nu găsești nici măcar un calculator pe masa inspectorului general este o mare problemă. Vorbele frumoase trebuie să le spunem doar dacă este cazul. Suntem într-o zonă grea pentru învățământul românesc”, a spus Vasile Bulgărean, inspectorul general școlar.

În apărarea Corinei Forț a sărit Rodica Turc, bibliotecara de la Casa Corpului Didactic care a spus că cel mai probabil doamna Forț a fost cel mai uman director sub care a muncit, iar de la noua conducere așteaptă respect.

“Doamna Corina Forț a fost una dintre cele mai umane. Nu i-au plăcut certurile, răutatea și bârfele. Ne-a ajutat pe toți cât a putut, ne-a acceptat exact așa cum suntem, pentru că nu suntem perfecți. Am făcut tot ce ni s-a spus, a fost criticată și biblioteca, dar aici e o altă discuție. Vă mulțumim mult, doamna Forț. Pe domnul Bancea îl știm… sunt convinsă că dacă respectul este reciproc o să ne înțelegem”, a fost reacția Rodicăi Turc.

 

You may also like

1 comment

Ion 2 June 2020 - 19:55

Pesedista poarta incorect masca o fi încurcat-o cu un prezervativ

Reply

Leave a Comment